Memory Management 0x1a Hatasi

est76

80+
Reaksiyon skoru
160
Pcde normal takiliyodum farklı bisey yapmadan bir anda coktu karşıma bı ekran geldi 10 dakika boyunca 0% da kalinca pcyi kapatıp actim artık ekrana goruntu gelmiyor ramleri 2 yıldan fazladır kullaniyodum bı sıkıntısı yoktu bı anda noldu anlamadim

Ekler

• IMG_20260813_184828.webp
    IMG_20260813_184828.webp
    141 KB · Hit: 5
biosa bile giremiyorum bilgisayari acinca klavyenin isiklari yanmıyor

Hocam bu aralar bende almaya başladım ya bende bir konu açtım. Olayın içinden de çıkamadım kafayı yicem az kaldı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pcde normal takiliyodum farklı bisey yapmadan bir anda coktu karşıma bı ekran geldi 10 dakika boyunca 0% da kalinca pcyi kapatıp actim artık ekrana goruntu gelmiyor ramleri 2 yıldan fazladır kullaniyodum bı sıkıntısı yoktu bı anda noldu anlamadim
ramleri çıkarıp tekrar takıp açmayı dener misin

Bende 3-4 ay önce 2x16 DDR4 Ram almıştım. geçen hafta 0x34 hatası ile çökmeler yaşamaya başladım. Eski 2x8 ramlarimi takınca sorun çözülüyor ama yenileri takınca çökme yaşıyorum. Çözemedim sorunu garantiye göndericem bakalım.

Hocam bu aralar bende almaya başladım ya bende bir konu açtım. Olayın içinden de çıkamadım kafayı yicem az kaldı.

ramleri çıkarıp tekrar takıp açmayı dener misin
ramlerin ust tarafındaki mandallari actim alttakileri acamadim gerci alttakiler mandal gubi durmuyo ama çıkaramadım nasıl cikaricam

tamamdir soktum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,413
Üyeler
201,200
Son üye
Lekinger26

Geri