Arama sonuçları: *

• Users: yusufxx1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yusufxx1

Honor 400 Pro Alınır Mı?

Şuan hepsiburadada 37.249TL fiyatı var. Ama bu şekilde almayı düşünmüyorum. Sahibindende 2 adet ilan buldum ikiside cihazın 15 gün önce alınıp kılcal çizik dahi olmadığını belirten telefon dükkanları ve 31.250 fiyatları var iki ayrı mağaza. O şekilde almayı düşünüyorum bir sorun çıkar mı acaba...
  2. yusufxx1

YD Mi 14 Ultra Alınır mı?

Merhabalar şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve 3 yıldır kullandığım için berbat bir durumda şuan. Max 35k bütçe ile telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Bursada oturuyorum ve çevremdeki telefoncularda 29k ya Mi 14 Ultra bulunuyor ve gerçekten çok ilgimi çekti. Iphone'a tamamen karşıyım sadece...
  3. yusufxx1

Honor 400 Hala Alınır mı?

Şuan en ucuzu hepsiburada satıcısı 23.999TL. Ptt avmde 22.780'e Grand Dağıtım diye bir yer satıyor honor türkiye garantili diyor ama sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve çok yavaşlama var. Sizce bu telefondan Honor 400'e geçsem çok fark görür müyüm? Ve yakında...
  4. yusufxx1

Wraith Spirit Of Aim Speed vs Ace Series Glimpse Poron

Merhaba arkadaşlar şuanda speed yüzey spirit of aim kullanıyorum ve ace series glimpse modelinin tasarımına bayıldım. Ve w1 Freestyle almayı düşünüyorum ikisi mükemmel uyacak gibi duruyor. Hız olarak speed yüzeyden storm yüzeye geçecekmişim galiba çok aşırı bir hız farkı olur mu? Ayrıca Xraypad...
  5. yusufxx1

2 Ay Önce Aldığım Scyrox v8 Mouseın Scrollu Sorunlu

Ocak ayında sipariş vermiştim bugünlerde ise yukarı ve aşağı kaydırmaya çalıştığımda 3 kere aşağı kayıyorsa 1 kerede yukarı kayıyor mesela rahat şekilde kullanamıyorum scrollu. Garantisi falan varmıdır acaba veya kendim düzeltebileceğim bişey mi uygulamasından falan kaynaklanıyor olabilir mi...
  6. yusufxx1

Kioxia Exceria Pro 5259TL'ye alınır mı?

SSD fiyatlarından sonra ne olacak ne bitecek belli olmuyor artık. Yeni yıldan sonrada iyice zamlanır diye düşünüyorum şimdiden çözsem iyi olacak gibi. Heryerde 6k'dan başlıyor vatan webe özel diye 5259'a düşürmüş. alınır mı? sizce?
  7. yusufxx1

Logitech G PRO X serileri hakkında bilgi almak istiyorum

Tamamen yabancıyım bu mouselara kısaca anlatabilecek birisi varmıdır acaba, öncelikle g pro x ile pro x aynı şeymi acaba onu tam anlayamadım. Birde hero olanları var 2c var 2SE var düz g pro x olanları var kablolu diyolardı ona ama kablosuz diye gördüm internette birde dex modeli falanda varmış...
  8. yusufxx1

Nothing CMF Buds 2 mi Nothing CMF Buds 2A mı?

Nothing CMF Buds 2 - 2159TL ->1559TL Nothing CMF Buds 2A - 1699 -> 1159TL Bu iki kulaklık arasında kaldım indirim ve görünüşü hoşuma gitti. İkisi arasındaki farklar; Suya dayanıklılık Suya dayanıklık 2'de var 2A da yok. Daha yüksek Uluslararası Koruma (IP) Değerlendirmesi IP55vsIP54, IPX2 5.5...
  9. yusufxx1

MSI'ın Yeni PC Builder Yapay Zekası 😂

MSI kendi sitesine girdiğiniz gibi sağ alt köşede böyle bir chatbot açılıyor Denemek için 25.000 TL Bütçeye ultrada 250+ FPS veren AMD işlemcili PC dizmesini istedim.Bana önerdiği sisteme bakın :D Birde utanmadan bütçenin 2 katı monitör öneriyor. Kumruyla yarışır valla bu yapay zeka. MSI gibi...
  10. yusufxx1

SSD Soğutucu önerisi

Kioxia Exceria PRO 1TB SSD almayı düşünüyorum. Soğutucuya gerek varmı yokmu bilmiyorum ama çokta umrumda değil açıkçası. Sadece fazla ışıklı ve rengini benim ayarlayabileceğim bir şey istiyorum. Ssd'yi çok soğutmasada olur yani. ARGB Kontrolcüme takarak kullanacağım. Ne önerirsiniz ve alırken...
  11. yusufxx1

SSD Yükseltmem Gerekli mi?

Merhabalar hazır sistemle beraber 2022 yılında Western Digital SN570 3500/2300 Gelmişti. Ve tüm sistemimi yükselttim ssd'yi yükseltmeye gerek varmı sizce? DRAM muhabbeti varmış ama ne olduğu hakkında bir fikrim yok. İçine işletim sistemi kuracağım ve ek olarak 1TB HDD kullanıyorum, ağır oyunları...
  12. yusufxx1

Çözüldü✓ Kablosuz mouse donma/takılma sorunu

Merhabalar, 4 yıl kullandığım razer deathadder mousemi değiştirip kablosuz almak istedim. İlk olarak giriş seviyesi bir model alıp duruma göre yükseltmeyi düşünüyordum. Fevell Z1 SE aldım. Kullanılmıyacak derecede takılarak ilerliyordu. Kenarda durdu yine razer'ı kullandım. Ve sorunu araştırdım...
  13. yusufxx1

Sıvı soğutmanın boruları yer değiştirilebiliyor mu?

Sıvı savutmayı taktım pompalar çapraz duruyor hoş bir görüntü değil bunları yer değişsem olurmu?
  14. yusufxx1

Anakart iade talebim reddedildi.

MSI A620M-B anakart almıştım 4 pini yamuktu fakat işlemciyi taktığımda çalışıyordu neyse dedim 1 hafta kadar öyle kullandım, Kasım indiriminde MSI B650M-B modeli A620M-B anakartı aldığım fiyattan daha ucuza düşmüştü. Bende iade edip b650m-b alıyım zaten ürün sorunlu diye düşünüp iadeye verip...
  15. yusufxx1

Yardım Mousepad Öneri ve Tavsiye

Merhaba arkadaşlar kısa süre önce Klassegear'ın 90x40 mousepadini ve 48x40 Klasse Longteng modelini aldım. Bugün teslim edilecek 90x40 modeli zaten klavyeyi falan koyacağım onu iade etmeyeceğim ama diğeri mouse için olacak ve iyi bişey almak istiyorum. Wraith'in spirit of aim serisini gördüm...
  16. yusufxx1

Lenovo Legion 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 320 Hz Alınır Mı?

FPS Oyunları oynuyorum hertze dikkat ediyorum. Monitöre uzak olduğum için 27" olsa daha iyi olurdu başka bişey önerebilirsiniz. Onun dışında kaliteli bir monitörmüdür sıkıntı çıkarırmı 200 Hz'den geçince aradaki fark hissedilirmi?
  17. yusufxx1

PSU'Da Rampage'mi Gigabyte'mı MSI'mı?

4 Gün Önce Msı Mag A650bnl Whıte 650w 80 Plus Bronze Güç Kaynağı modelini aldım tebilondan ama hala kargoya verilmedi.Siparişimi iptal edip başka bir şey almak istiyorum. Modüler olmasından dolayı ; Rampage Mate M650-80PB 650W (2659TL) Gigabyte ve Silver olmasından dolayı Gigabyte 650W P650SS ICE...
  18. yusufxx1

Bilgisayar sıvı soğutmaya bastırınca açılıyor.

Ekran kartıyla sıvı soğutma arasında biyerden sürekli pıtıpıtıpıtı tarzı ses geliyor ve durmuyor, güç kaynağını çıkarınca bu ses kesiliyor, sıvı soğutmanın işlemci üzerindeki o bloğuna bastırınca ses gidiyor tuşa basıyorum sistem açılıyor elimi sıvı soğutmadan çekince gidiyor. Ne yapacağım
  19. yusufxx1

9060XT - 7500F Beyaz Psu Önerisi

i3 12100f + RX6600 olan sistemimi RX9060XT ve 7500F olarak güncelledim.Tüm parçalarım beyaz olmuş,beyazda kasa siparişi ettim bu sisteme ne kadarlık bir psu önerirsiniz.Eski sistemimdeki FSP Hyper Pro 80+ 550W Bronze var.Ne kadarlık psu önerirsiniz. Bir göz gezdireyim dedim gözüme ilk çarpan...
  20. yusufxx1

MSI Coreliquid L240 White Sıcaklıklar Normal mi?

Boşta 40 derece aida64 ile sistem kararlılık testinde 62 dereceyi gördü en fazla,bu değerler iyi midir?? 1 Hafta önce aldığım Thermalright Burst Assasin 120 SE ile yaptığımda 68 civarı çıkıyordu.
Geri