Arama sonuçları: *

• Users: e.demirbey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. e.demirbey

Sıvı Soğutma Ayarları Nasıl Olmalı?

Merhaba arkadaşlar. TRYX Panorama 360 SE sıvı soğutucu ve 9800X3D kullanıyorum. BIOS’taki mevcut fan ayarlarımı ve kasa fotoğraflarını aşağıda paylaştım. Sıvı soğutucunun sesi bana biraz fazla geliyor. Özellikle pompa sürekli 2700-2800 RPM civarında çalışıyor ve bu devir bana yüksek gibi...
  2. e.demirbey

2k OLED Monitör Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, iki monitör arasında kaldım ve aralarındaki fiyat farkı 6 bin TL. Sizlerin de önerilerini bekliyorum. Asus’un OLED yanmasına karşı aldığı önlemler ve geniş garanti kapsamı nedeniyle Asus markasından örnekler verdim. Biri QD-OLED 360Hz, diğeri ise yanma riski daha düşük olan...
  3. e.demirbey

Çözüldü✓ 5070ti ile Toplama Sistem

merhaba arkadaşlar bugün bir sistem topladım fakat kafamı karıştıran birkaç olay var onu sormak istiyorum. Sistem şöyle İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio 16GB Anakart: MSI MAG B850 TOMAHAWK WIFI RAM: Patriot Viper Venom RGB DDR5 32GB 6000MHz CL30...
  4. e.demirbey

180 Bin ile Monitör+Pc

Merhaba arkadaşlar, 180.000₺ lira bütçem var. Monitör ve kasa dahil sistem önerilerinizi bekliyorum. Sizlerden tek isteğim sistemin parçaları lütfen giriş seviyesi ve bu tip markalar olmasın. Bütçe iyi ve kaliteli premium ürünler arıyorum. İlk tercihim Oled monitör fakat kaliteli ıps’te tavsiye...
  5. e.demirbey

Çözüldü✓ El Donanım Alacağım, Orijinallik ve Arıza Kontrolü Nasıl Yapılır

Merhaba arkadaşlar, Bir satıcıdan şu parçaları ikinci el olarak almayı düşünüyorum: AMD Ryzen 7 9800X3D MSI MPG X870E Carbon WiFi G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16) DDR5 6000MHz CL30 Satıcı kutu, fatura ve aksesuarların tam olduğunu belirtiyor. Hepsi vatan’dan alınmış. Bu üç bileşeni...
  6. e.demirbey

Çözüldü✓ 9800x3d ve RTX 5080 Sistem İçin Anakart ve Kasa Fanı Önerisi

Merhaba, Ryzen 7 9800X3D ve RTX 5080 tabanlı bir sistem kurmak istiyorum fakat bu sisteme uygun bir anakart bulamadım. Bütçem 10.000 - 11.000 TL civarındadır, bunun üzeri beni aşmaktadır. Sistemi sadece oyun için kullanacağım, ekstra portlara veya bağlantılara ihtiyacım yok. Ancak giriş...
  7. e.demirbey

Çözüldü✓ 150-160k Bütçe ile Sistem Toplamak

Herkese merhaba arkadaşlar, iyi hafta sonları diliyorum. 150.000 - 160.000 TL bütçe bandında, hem malzeme kalitesi yüksek hem de uzun vadede stabil çalışacak premium bir sistem toplamak istiyorum. Parçaları seçerken ham performansın yanı sıra görsel estetiğe, sessizliğe ve bileşen kalitesine...
Geri