Asus tercihim olur, bütçe 35
1782276926
Hocam bence 4K kartı değil düz 55-60 fps oynamak istemiyorum dlss ve kare oluşturma var elbet ama her oyunda...
Merhaba arkadaşlar, iki monitör arasında kaldım ve aralarındaki fiyat farkı 6 bin TL. Sizlerin de önerilerini bekliyorum. Asus’un OLED yanmasına karşı...
Tavsiye için teşekkür ederim hocam. Önceki sistemimde asus 4k Oled 240hx de yetiyordu bana rekabetçi oyunlarda. Zaten bi bf6 ve r6 oynuyorum online olarak...
Sıvı soğutmayı yana takacaksan pull-push şeklinde tak. Radyatorun hem önüne hem arkasına yani.
Sogutucunun fanlari arka kisimda kalsin, gorsel bütünlük icin...
Dediğiniz şekilde arkalı önlü fan takılabiliyor mu? Birde Düz nyota dediğinizi anlamadım. Nyota pro almayı düşünüyordum. Düz nyota ile farkları yok mu biri...
merhaba arkadaşlar bugün bir sistem topladım fakat kafamı karıştıran birkaç olay var onu sormak istiyorum.
Sistem şöyle
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D...
Evet eski sistemimde de Patriot viper bu modellerini kullanıyordum. Her şey için teşekkür ederim. Bu gaming gecesi nedir nasıl takip edebilirim? Birde son...
TUF 5070Ti 60 falan olsa neysede 66 67 yazmışlar çok absürt fiyatı. Bence bu kilidi gaming gecesi çözebilir. 1 Ay önce Asus TUF 5070Ti modelini 52 ye verdi...