e.demirbey isimli üyenin son içerikleri

1. e.demirbey

150-160k Bütçe ile Sistem Toplamak

Bende nebi akgün’ün videosundan izleyip satın almaya karar vermiştim fakat dediklerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim. 1780738463 Bu görselden evet tuf modeli daha serin ve aynı seslerde çalıştıkları gözüküyor. Tuf modeli zaten daha kaslı bir kart ve soğutması tabii ki daha iyi olacaktır...
  2. e.demirbey

Doğrudur hocam hepsi asatek kullanıyordu sanırım veya bu isimde bir pompa. 360se versiyonunda bu dip vızıltının kesildiğini söylediler ama kullanan kişiler yorum yaparsa daha iyi olur. Asus için durum nedir bilmiyorum. 1780737861 Piyasaya baktığımda RTX 5080 için ASUS modelleri 108.000 TL, MSI...
  3. e.demirbey

Anakart, SSD ve güç kaynağı önerilerinizi inceleyeceğim. Ancak ekran kartı tarafında ASUS TUF modelinin sesli çalıştığına dair geri dönüşler aldım. MSI Gaming Trio ise daha düşük RPM’lerde oldukça sessiz çalışıyor ve TUF modeline kıyasla sadece 2-3 derecelik bir farkla benzer bir soğutma...
  4. e.demirbey

Düzelttim hocam. Alakanız için teşekkürler
  5. e.demirbey

Herkese merhaba arkadaşlar, iyi hafta sonları diliyorum. 150.000 - 160.000 TL bütçe bandında, hem malzeme kalitesi yüksek hem de uzun vadede stabil çalışacak premium bir sistem toplamak istiyorum. Parçaları seçerken ham performansın yanı sıra görsel estetiğe, sessizliğe ve bileşen kalitesine...
Geri