e.demirbey isimli üyenin son içerikleri

1. e.demirbey

Çözüldü✓ 150-160k Bütçe ile Sistem Toplamak

Teşekkür ederim hocam ama sistem topladım. Aşağıdaki gibi sistem toplamış bulundum. 9800x3d 5070ti tuf B850 msı tomahawk max wifi Patriot viper 2x16 6000 cl30 Nzxt c1000 psu Panaroma 360se sıvı soğutucu Lianli o11 vision compact NQ790 2 tb ssd
  2. e.demirbey

2k OLED Monitör Tavsiyesi

Asus tercihim olur, bütçe 35 1782276926 Hocam bence 4K kartı değil düz 55-60 fps oynamak istemiyorum dlss ve kare oluşturma var elbet ama her oyunda gecikmeyle oynamak istemiyorum. 5070ti 2K için güçlü bir kart, 4K için giriş seviyesi gibi bir şey oluyor. Bundan önce 5090 kullanıyordum o kartta...
  3. e.demirbey

2k OLED Monitör Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, iki monitör arasında kaldım ve aralarındaki fiyat farkı 6 bin TL. Sizlerin de önerilerini bekliyorum. Asus’un OLED yanmasına karşı aldığı önlemler ve geniş garanti kapsamı nedeniyle Asus markasından örnekler verdim. Biri QD-OLED 360Hz, diğeri ise yanma riski daha düşük olan...
  4. e.demirbey

Çözüldü✓ 5070ti ile Toplama Sistem

Tavsiye için teşekkür ederim hocam. Önceki sistemimde asus 4k Oled 240hx de yetiyordu bana rekabetçi oyunlarda. Zaten bi bf6 ve r6 oynuyorum online olarak. O yüzden bu monitörün fiyatı çok geldi. Şimdiki alacağım da 2K 280hz Oled yeterli gelecektir diye düşünüyorum. Biri 30 bin biri 47 bin fiyat...
  5. e.demirbey

Anladım hocam teşekkür ederim.
  6. e.demirbey

Soğutucuyu yana takıp arka kısmına orijinal fanları ön kısmına Nyota pro reverse, alt kısma reverse ve egzoz fanlarına da normal yani doğru mu anladım
  7. e.demirbey

Dediğiniz şekilde arkalı önlü fan takılabiliyor mu? Birde Düz nyota dediğinizi anlamadım. Nyota pro almayı düşünüyordum. Düz nyota ile farkları yok mu biri niye pro mesela?
  8. e.demirbey

merhaba arkadaşlar bugün bir sistem topladım fakat kafamı karıştıran birkaç olay var onu sormak istiyorum. Sistem şöyle İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio 16GB Anakart: MSI MAG B850 TOMAHAWK WIFI RAM: Patriot Viper Venom RGB DDR5 32GB 6000MHz CL30...
  9. e.demirbey

180 Bin ile Monitör+Pc

Teşekkürler hocam
  10. e.demirbey

180 Bin ile Monitör+Pc

Evet eski sistemimde de Patriot viper bu modellerini kullanıyordum. Her şey için teşekkür ederim. Bu gaming gecesi nedir nasıl takip edebilirim? Birde son olarak toplama bir sistem paylaşabilir misiniz varsa güzelinden. Bazen toplama sistemlerde güzel olabiliyor
  11. e.demirbey

180 Bin ile Monitör+Pc

Kasa parçalarını beğendim. Zaten aklımdaki şeylerde bunlardı. 4K Oled monitörümün dün sıfır ile geleceğini öğrendim bu forumu açtıktan sonra. 5080 tabii ki daha çok yakışır bu sisteme ama 4K’da bile 70ti ile 80 arasında dağlar kadar fark yok amacım sadece oyun. Ramlerde rgb olabilir ama olmayan...
  12. e.demirbey

180 Bin ile Monitör+Pc

Siyah
  13. e.demirbey

180 Bin ile Monitör+Pc

Yani orası öyle de hocam çalışmayan sisteme 30-40 bin daha az versem ne olur vermesem ne olur :D hep bi risk taşıyor. Bu son asusun iki top seviye monitörünü de alıp böyle elimde patlayınca korkuyorum ister istemez.
  14. e.demirbey

180 Bin ile Monitör+Pc

Hocam bende bu bütçelerde diğer arkadaşa katılıyorum. Sırf %10-20 ucuz olacak diye sıfır üründen vazgeçmem. Ürün bugün alınıp yarın satmaya çalışsa bile risk yani niye 180.000₺ bir bütçede buraya gireyim. En basitinden asusun pg27ucdm 4k Oled monitörünü satın aldım ki asusun en üst segment ürünü...
  15. e.demirbey

180 Bin ile Monitör+Pc

Hocam bu bütçeye ikinci el sistem bence hiç mantıklı durmuyor. Bütçe gayet dolu. Ürünler sıfır gibi olsa bile sıfırını tercih edebilirsiniz ederim. 180.000₺ az bir para değil ve risk almak istemem. Kısacası ürünü ilk ben açmak kullanmak isterim. 20 bin lira kâr yaparım diye o topa girmem şahsen...
Geri