Arama sonuçları: *

• Users: egeden
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. egeden

Ram Oc Vdd, Vddq, Vsoc Düştü Mü?

Yeni BIOS ile voltajların düşürüldüğünü söylüyor AI. Overclock'çulara sorabilir miyim, bu doğru mudur? Denediniz mi? 6000 cl28 için 1.25V VDD falan diyor, vurayım mı terlikle ağzına yoksa öpeyim mi ağzının üstünden bilemedim. HWINFO ekran görüntüsünde göründüğü üzere Minimum VDD 1.32. Önce de...
  2. egeden

Windows 11 Arka Planda Casus Güncelleme

Merhaba, 1 saattir hiçbir program açık olmamasına rağmen disk kullanımı %100'e çıkıyor, internetten veri geliyor ve n'olduğunu anlamak için görev yöneticisini açtığımda Windows update ve modül güncelleme işlevlerinin çalıştığını görüyorum. Kim bilir ne oluyor, ne indiriyor Microsoft...
  3. egeden

Yeni Bios Versiyonuna Geçen Var mı? Ram Düşük Gecikme Ayarı İçin

Ultra düşük gecikmeli ayar içeren BIOS sürümü yayınlandı. AM5 sahibi olup da yeni sürüme geçmiş olanlar varsa değişen özellikler, ayarlar, performans vs hakkında bilgi verebilirse henüz güncelleme yapmamış olanlar için faydalı olur. Yeni sürümde ayrıca eski ekran kartlarına destek artırılmış ve...
  4. egeden

Ultra Low Latency AMD Profile

Yeni yeni yayılan haberlere göre AMD BIOS güncellemeleri ve yeni RAM kitleri ile düşük gecikmeli EXPO profillerini piyasaya entegre edecek. Artık EXPO aktifleştirdikten sonra ayrıca zamanlamalarla uğraşıp daha da sıkı hale getirmeye çalışmak tarih oluyor. Otomatik olarak overclock uygulanmış...
  5. egeden

Ülkemiz için en iyi DNS sunucuları

Merhaba, En hızlısı 1,1,1,1 idi ama artık 3 kat yavaşlamış, nedendir acaba? Hangi sunucu tavsiye edersiniz CS2 için?
  6. egeden

Thermal throttling HWINFO neden HTC uyarısı verir?

Merhaba, Bugün Adrenalin App 'Reset Cache' yapıp oyuna girdiğimde gölgelendiriciler yüklenirken işlemci 85C'yi gördü 10 saniyeliğine. Arka planda HWINFO'yu açık bırakmıştım oyun oynadığım süre boyunca, 2 saat. Oyundan çıkıp değerlere baktığımda işlemci frekansının olması gerekenden 400Mhz daha...
  7. egeden

DDR5 ram overclock voltajları

Merhaba, DDR4 ile overclock yapmaya başladım. Şuanda DDR5 ile pek fazla örneğe ulaşamadan overclock denemeye devam ediyorum ve 5600mhz CL30 1.25v G.SKILL 2x16GB kite son olarak yaptığım değişiklikleri paylaşıp kullanılabilecek değerler aralığında mı değil mi diye size sormak istiyorum. Normalde...
Geri