Arama sonuçları: *

• Users: umitsiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Xigmatek EN45747 VERA ve Arctic Liq. Frezeer III Pro 360 mm uyumlu mu ?

Selam Xigmatek EN45747 VERA kasam var ama dökümantasyonuna ulaşamıyorum. Arctic Liquid freezeer III pro 360mm sığar mı Forumda aynı kasayı kullanan arkadaşlar varsa çok mutlu olurum. Anakartım da MSI B650 Pro ATX. Rayatör kalınlığı biraz düşündürüyor İşlemcim de 7800X3d
  2. U

9070 XT Kronik Coil Whine sorunu ?

Arkadaşlar herkese merhaba. Başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.. Öncelikle vatandan 45.000 TL ödeyerek 9060xt li bir sistem almıştım 3 ay önce. Sistemi kulanmaya başladıpımda Coil whine sesi geldiğini gördüm. Bu varan 1 Sonra amazondan çok uzun zamandır istediğim 9070XT...
  3. U

Yardım 7800x3D PBO Ayarları | Neler düzeltilebilir ?

Herkese merhaba Yeni işlemcim üstünde biraz oynayıp bazı ayarlar yaptım AMD işlemcilere hakim forum canavarlarına soruyorum sizce durum nedir :) Yapay zeka bu voltajlarda 25 dakika boyunca extreme testte çökmediği için güzel bir silikon kalitesine denk geldiğimi söylüyor. Ama voltaji biraz daha...
  4. U

MSI PRO B650-A WIFI AM5 8699Tl'ye alınır mı ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSLJCK6F?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 Arkadaşlar ürün bu piyasadaki ATX şeklinde ne uygun anakart gaming görüntüsüne takılı değilim güç beslemesi muadliierline göre 20A fazla sizce alınır mı ?
  5. U

MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW

Arkadaşlar fiyatı uygun geldi böyle vir kasa için alınır mı sizce ? https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-gungnir-300r-airflow-4x120mm-argb-fanli-midt-atx-kasa.html
  6. U

Toplama Sistemimi değerlendirir misiniz ?

Herkese Merhaba yeni almak istediğim bilgisayarın bileşenlerini yorumlar mısınız ? Sistemimi 2 aşamada toplayacağım. Aşama - 1 - Anakart : X870 AORUS ELITE WIFI7 İşlemci : Ryzen 7 7800x3D veya 9800x3D Ram : Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 (İlk aşamada tek alıcağım kısa süre sonra bir...
  7. U

RAZER NAGA V2 PRO 3799₺ | AMAZON

Mehaba arkadaşlar Razer naga pro amazonda şuan 4299₺ ama kupon ile alırsanız 3799 tl ye geliyor ve vade farksız taksik yapılıyor. Gerçekten çok kaliteli bir mouse iyiki aldım dedim ilgilenen arakadaşlara duyurulur. https://amzn.eu/d/h02FJa6
  8. U

R5 5600 & RX 6700XT Sisteme 9070XT Ekran Kartı

Herkese merhaba, Mevcutta sistemim R5 5600 & RX 6700 XT şeklinde çalışmakta. Aklımda bir soru var ben 9070xt kartını bu sisteme takarsam darboğaz yaşar mıyım ve 9600X gibi bir işlemciye geçmem gerek var mı ? Tam sistem ayrıntılarım aşağıda. Ekran olarak çift ekran kullanmaktayım oyunlarımı 2k...
  9. U

Öneri Sessiz Yapıda Klavye Önerisi Gerekmekte.

Herkese merhaba, konu başlığındanda anlaşılacağı gibi bir kalvye önerisi gerekmekte. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Ankarada yaşıyorum eğer akşam mesai saati (18:00) sonuna kadar öneri verebilirseniz çok iyi olur. mesai sonrası almak istiyorum akşam direk gidebileceğim yerler...
Geri