Arama sonuçları: *

• Users: xanxaroth
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Çözüldü✓ Fan Rpm Ayarlama Yapamıyorum

Bitfenix al118 kasam var geçtiğimiz haftalar da egzoz fanı sıkıntı çıkardı bende 4 tane Arctic p12 pro fan aldım 3 tanesi reverse olmak üzere. Asus un armoury crate programından fan ayarlarını yaptım fakat egzoz fan %8 gücün altına inmiyor bu neden ile yüksek devir de çalışıyor bir kaç uygulama...
  2. X

Çözüldü✓ Arctic Fan: Kasa Fanı Tavsiye Öneri.

Bitfenix al118 kasam var egzoz fanı sıkıntı çıkarmaya başladı değiştirmek istiyorum. Bıraktığım link te ki fan dan 4 tane alıp bir tanesini egzoz yerine diğer üçünü de kasanın altında ki boş yerlere takmayı düşünüyorum kasanın içerisinde kendi kontrolcüsü var fakat yeni fanları takmak için yer...
  3. X

Çözüldü✓ Egzoz Fan Ses Yapıyor

Bitfenix al118 siyah kasa kullanıyorum sistemi alalı 7-8 ay oldu egzoz fan belirli bir zamandan sonra dönerken ses yapıyor. Fanı söktüm yağlamak için fakat arkası plastik açılmıyor fanı direk yuvasından çıkarmak için elimle zorladım çıkaramadım geçen gün sorun yoktu. Bf6 oynuyordum kulaklığı...
  4. X

Çözüldü✓ Eski sistemi satıp yenisini alıcam.

Elimde ki sistemi satıp yenilemek istiyorum kaç lira eder. Bir de yeni sistem için yılbaşını mı bekleyeyim hemen alayım mı. Bütçe 80 85 k arası Ryzen 5 3600 Rtx 2060 OC 6GB ASUS B450MK 2 Viper 2x8 RAM Corsair CV550 PSU Corsair spec delta rgb kasa Kingston 500GB NVMe okuma 2100 yazma 1700 2TB HDD...
  5. X

Çözüldü✓ Ram yükseltmek için yardım lazım.

Herkese selam steam e tarkovun gelmesi ile birlikte ramlerimi biraz yükseltmem gerektiğini fark ettim. 32 GB yapmak istiyorum markalara biraz baktım ama pek bir fikrim yok bütçem 12-13 k. Bir de mhz lerin farklı olması ne gibi sorunlar veya farklılıklar yaratır. Şimdi den teşekkürler. ASUS 2060...
Geri