Ana kartın üzerinde incelerken dikkat etmediğim ek fan slot u varmış kasanın kendi fan slot undan çıkarıp, ana kartın üstünde ki slot a taktım armoury crate...
şimdi bıos ayarlarını kurcaladım internetten örnek değerleri denedim fakat gene işe yaramadı önceden kasanın altında ki fanlar belirli ısılar da çalışıyordu...
Bitfenix al118 kasam var geçtiğimiz haftalar da egzoz fanı sıkıntı çıkardı bende 4 tane Arctic p12 pro fan aldım 3 tanesi reverse olmak üzere. Asus un...
Değerli öneri ve cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim, 3 tane reverse olmak üzere 4 tane p12 pro aldım kasaya taktım, fakat şimdi şöyle bir problemim...
tabii ki daha sessizler. Toughfan serisi özellikle çok iyi ama bu fanları TR de artık bulamazsın. Sessizlik önemliyse Noctua öneririm ama fiyatları çok yüksek.
Thermaltake hakkında bilgim yok arctic lere göre daha mı sessizler ? önere bileceğiniz model var mı bakmak isterim
1781477475
eski kasam da kullanmıştım 2...
Arctic p12 proyu egzozda
Arctic p14 prolarıda emmede kullanan biri olarak
Böyle güzel fanlar olamaz; harika çalışıyorlar. Cfm ve statik basınçları çok iyi...
Thermalright`ın TL C/M modellerini kullanıyorum, sesli fanlar onu söyleyeyim, Arctic` de P14 Max kullanıyorum bir Thermaltake olmasa da ThermalRight`a göre...
Hiçbir sıkıntım yok. Beklentilerimi karşılıyor. Bu kasada 8 adet yüksek basınçlı fana zaten ihtiyacım yok.
Fanları geçen yıl aliexpress üstünden almıştım...
thermalright tl-m12q fanlarınız dan ne kadar memnunsunuz, bir de yağlamasını nasıl yapıyorsunuz, reddit de arctic pro ların yağ akıttığı videoları ve...
İlla ki herkes sessiz olsun ister ama sizin durumunuzda kilit nokta içeri 6 fan olacağı için çok yüksek rpm istemiyor o nedenle misal benim kullandığım...
Kasanın altında yer var 3x120mm taka biliyorum tamda söylediğin gibi ekran kartına üflesin diye takacağım reverse de alabilirim aslında, alabiliyor iken en...