Arama sonuçları: *

1. Ü

Yardım OLED Ekranın Yanındaki Düz Şeritler Normal mi ?

Monitörü incelerken kenarlarında siyah kısım ve normal ekran arasında gri şeritler fark ettim. Bu her tarafta eşit değil yukarıda , aşağıda ve sağda bulunuyor. Bu normal mi ? Ayrıca yukarıda yeşil aşağıda mor olucak şekilde çok ince bir şey var ? [H3 id='Model++GIGABYTE+GO27Q24']Model : GIGABYTE...
  2. Ü

Gigabyte Go27q24 Ayarları Nasıl Olmalı ?

Monitör olarak yakın zamanda bunu aldım fakat daha önce oled monitör kullanmadığım için ayarları nasıl olmalı bilmiyorum. Bu modelin kendi yazılımı da yok galiba o yüzden ayarları sadece kendi üstünde bulunun tuşlardan ayarlanıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  3. Ü

5k Bütçeye Klavye Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/585234/akko-joy-of-life-5108s-se-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ bu hoşuma gitti ama hem marka hem de model hakkında bir bilgim yok. Başta kablosuz bakıyordum ama bu fiyata iyi bir kablosuz bulabilir miyim emin olamadım. Önerileriniz nelerdir ?
  4. Ü

Gigabyte M27up Alınır mı ?

https://ty.gl/2264d2410 ürünün linki bu. Yakın zamanda bilgisayar topladım onun için 4k monitörlere bakıyorum. Aslında bütçem 15 bin civarı fakat bunun beyaz oluşu ve taksit seçeneği aklımı çeldi. Farklı önerilere açığım fikirlerinizi bekliyorum
  5. Ü

Gigabyte Aero 5070 Ti Alınır mı

Ekran kartı olarak beyaz bir model istediğim için bu modeli almak istiyorum. Bilgisi veya başka önerisi olan var mı ?
  6. Ü

Yardım Lian Li O11 Vision Compact Kasa Fan Yerleşimi Nasıl Yapılmalı ?

Yeni bir sistem topluyorum kasa modeli olarak Lian li o11 vision compact aldım fakat ilk defa sistemi kendim toplayıp kuracağım için kasa içine fanlar nasıl konulmalı ve hangi fanları tercih etmeliyim noktasında kafam baya karışık. Fan olarak kafamda lian li nin TL modeli var ama farklı...
  7. Ü

Yardım Asus Tuf A15 Düşük Fps ve Fps Drop

Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 9 8945H RAM: 16 GB DDR5 5600 MHz (Micron) GPU (Harici): NVIDIA GeForce RTX 4070 8GB GDDR6 GPU (Dahili): AMD Radeon 780M Graphics Anakart: ASUSTeK FA507UI Oyunlarda almam gereken fps değerlerinin altında fps değerleri alıyorum ve özellikle lolde oyun 150 160...
Geri