Arama sonuçları: *

• Users: Mehmet.Can
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mehmet.Can

Yardım EKRAN KARTINI DİKEY ÇEVİRME

9070XT PURE EKRAN KARTINI DİKEY KONUMDA FANLAR CAMA BAKACAK ŞEKİLDE KULLANMAK İSTİYORUM. BEYAZ EKRAN KARTI TUTUCU VE RİSER KABLO ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM ACABA. TEK PARÇA OLURSA ÇOK MEMNUN OLURUM. GEN4 UYUMLU OLURSA SEVİNİRİM. KULLANILACAK KASA LİAN Lİ O 11 DYNAMİC MİNİ V2
  2. Mehmet.Can

Çözüldü✓ 13-15K BANDINDA BEYAZ ANAKART TAVSİYESİ ACİL !!

Kardeşim için şöyle beyaz bir sistem topluyorum fakat beyaz anakart konusunda çok kararsız kaldım. Forumda kullanmadığımız ürünler başlığında GIGABYTE X870 AORUS PRO ICE vardı fakat satıldı MSI B850M EDGE TI bakıyorum fakat kasa içi dolu ve premium gözüksün istiyorum ama anakart matx. Nasıl...
  3. Mehmet.Can

Çözüldü✓ 60K LAPTOP TAVSİYE 7/24 ÇALIŞACAK İŞLEMCİSİ KUVVETLİ

Bu 2 ürün arasında kaldım. Kullanım amacım 7/24 çalışacak işlemcisi kuvvetli. Havalandırma anlamında başarılı bir laptop. Mühim olan taşınabilir güçte en verimli ve en iyi soğuyan işlemcili ürünü almam. Masaüstü veya 5070 önerileriniz için teşekkür ederim. 4080li masaüstü sistemim var...
  4. Mehmet.Can

ACİL 60-70K BANDI LAPTOP TAVSİYE

Arkadaşlar bu iki ürün arasında kaldım . Bu gece yarısına kadar almam gerek. Tercih konusunda yardımcı olabilirseniz sevinrim. Sanırım ikisininde kasası birbirinin aynısı sadece bazı özellikleri farklı. Daha iyi tavsiyeniz varsa alabilirim...
Geri