bir şey sormak istiyorum biraz önce ürünü toplayıp kargoya vermek üzere paketlerken kardeşim bi kablo verdi. 4 pin ve 2 pin kablonun aynsı hortumların oradan...
1 tane 4 pin kablo var 1 tane 4 pin daha var fakat 2tanesi dolu sadece. 1 tane de usb kablosu var. usb kablosu anakartın alt tarafına bağlı. Ekran ekran...
konrolcü bi usb çıktı. o da windowstan rgb ayarlamaya falan. Onun harici radyatörden gelen 2 kablo var . 1 tanesi usb onu bağladım lcd ekran çalışıyor. Öbür...
Lian Li Hydroshift Iı Lcd-S 360TL sıvı soğutucum var. Fakat ne yaptıysam radyatör fanları ve fanların rgbsi çalışmadı. 2 adet kablo var. Bir tanesi usb...
LİANLİ O 11 DYNAMİC FLOW MİNİ V2 KASA VE Lian Li Hydroshift Iı Lcd-S 360TL sıvı soğutucu var. Montaj yaparken fotoğraftaki gibi bükülmeler oluyor. Pompanın...
9070XT PURE EKRAN KARTINI DİKEY KONUMDA FANLAR CAMA BAKACAK ŞEKİLDE KULLANMAK İSTİYORUM. BEYAZ EKRAN KARTI TUTUCU VE RİSER KABLO ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM...
x870 kullanmadım. forumda abdullah satıyordu x870 aorus anakart ben alana kadar benden önce başkası aldı onu . Ondan dolayı diğer sçeeneklere geri döndüm