Mehmet.Can isimli üyenin son içerikleri

1. Mehmet.Can

Yardım EKRAN KARTINI DİKEY ÇEVİRME

yoksa şöyle bir ürün almalı mıyım. https://amzn.eu/d/03EwWRPO
  2. Mehmet.Can

riser kabloda mevcut mudur ?
  3. Mehmet.Can

9070XT PURE EKRAN KARTINI DİKEY KONUMDA FANLAR CAMA BAKACAK ŞEKİLDE KULLANMAK İSTİYORUM. BEYAZ EKRAN KARTI TUTUCU VE RİSER KABLO ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM ACABA. TEK PARÇA OLURSA ÇOK MEMNUN OLURUM. GEN4 UYUMLU OLURSA SEVİNİRİM. KULLANILACAK KASA LİAN Lİ O 11 DYNAMİC MİNİ V2
  4. Mehmet.Can

Çözüldü✓ 13-15K BANDINDA BEYAZ ANAKART TAVSİYESİ ACİL !!

msi olan kart b850m değil B850 miş yani sorun çözüldü arkadaşlar msi b850 edge ti anakartı almış bulunmaktayım. herkese teşekkürler
  5. Mehmet.Can

x870 kullanmadım. forumda abdullah satıyordu x870 aorus anakart ben alana kadar benden önce başkası aldı onu . Ondan dolayı diğer sçeeneklere geri döndüm
  6. Mehmet.Can

Şöyle bir şey düşündüm 6k daha ucuz olan b850 olan matx anakartı alıp kalan 6k ile de ekran kartını dik çevirip anakartın o boşluğunu kapatsam daha iyi olmaz mı
  7. Mehmet.Can

Kardeşim için şöyle beyaz bir sistem topluyorum fakat beyaz anakart konusunda çok kararsız kaldım. Forumda kullanmadığımız ürünler başlığında GIGABYTE X870 AORUS PRO ICE vardı fakat satıldı MSI B850M EDGE TI bakıyorum fakat kasa içi dolu ve premium gözüksün istiyorum ama anakart matx. Nasıl...
  8. Mehmet.Can

❌İndirim Bitti! SAPPHİRE PURE 9070XT 34.767₺

Çok teşekkür ediyorum. Ufak bilader beyaz sistem hayali kurup para biriktiriyordu şimdi dans ediyor evin içinde .D
  9. Mehmet.Can

❌İndirim Bitti! SAPPHİRE PURE 9070XT 34.767₺

kupon hakkında bilgi alabilir miyim acaba ?
  10. Mehmet.Can

Çözüldü✓ 60K LAPTOP TAVSİYE 7/24 ÇALIŞACAK İŞLEMCİSİ KUVVETLİ

metn2 de çar kasmaya alcam otomatik av vs. 20-25 client açık kalcak hep. Benim masaüstüne kıyamıyom açık tutmaya pek ondan alacağım bunu 1766436016 intelli olanın testleri daha perspektif. memnun kullanıcısı ve yorumu daha fazla olduğu için inteli tercih ettim.
  11. Mehmet.Can

Masaüstünde kralı gelse amd fakat laptopda intel bi tık daha göz kırpıyor gibi
  12. Mehmet.Can

taksit biraz mühim ondan dolayı burayı tercih etmek durumunda kalıyorum
  13. Mehmet.Can

Bu 2 ürün arasında kaldım. Kullanım amacım 7/24 çalışacak işlemcisi kuvvetli. Havalandırma anlamında başarılı bir laptop. Mühim olan taşınabilir güçte en verimli ve en iyi soğuyan işlemcili ürünü almam. Masaüstü veya 5070 önerileriniz için teşekkür ederim. 4080li masaüstü sistemim var...
  14. Mehmet.Can

ACİL 60-70K BANDI LAPTOP TAVSİYE

Nispeten işlemcisi kuvvetli olan tercihim olur.
Geri