Mehmet.Can isimli üyenin son içerikleri

1. Mehmet.Can

Yardım Lianli O11 Evo Rgb Kasaya Arctic 420 Pro Sığmıyor

LİANLİ O11 EVO RGB KASAYA ARCTİC 420 PRO SIĞMIYOR. milimetrik olarak dışarıda kalıyor bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek biri var mı
  2. Mehmet.Can

Yardım Lian Li Soğutucu Fan Çalışmıyor LÜTFEN ACİL YARDIM

bir şey sormak istiyorum biraz önce ürünü toplayıp kargoya vermek üzere paketlerken kardeşim bi kablo verdi. 4 pin ve 2 pin kablonun aynsı hortumların oradan gelen . Fakat bi soket ucuyla radyatör bloğunun öbür ucuna bağlanıyor. Şimdi öbür ucuna bağladığım 4 pin ve 2 pin kablo ile fanlar ve rgb...
  3. Mehmet.Can

bu şekilde kurulumu yaptım. pompada ve ekranda sorun yok çalışıyor. Fakat fanlar ve fan rgbsi çalışmıyor.
  4. Mehmet.Can

1 tane 4 pin kablo var 1 tane 4 pin daha var fakat 2tanesi dolu sadece. 1 tane de usb kablosu var. usb kablosu anakartın alt tarafına bağlı. Ekran ekran rgbsi ve pompa çalışıyor. 4 pin kabloyu cpu fan 2pin olanı da sataya bağladım gelen kablo aparatı ile. Ne fanlar çalışıyor ne de rgb. Yanlış...
  5. Mehmet.Can

konrolcü bi usb çıktı. o da windowstan rgb ayarlamaya falan. Onun harici radyatörden gelen 2 kablo var . 1 tanesi usb onu bağladım lcd ekran çalışıyor. Öbür kablo da 2 ye ayrılıyor. 1 tanesi 4 pin 1 tanesi 2 pin . 4 pin olan cpu fan 2 pin olan pump bağladım tık yok. 4 pin cpu kaldı 2 pin olanı...
  6. Mehmet.Can

Lian Li Hydroshift Iı Lcd-S 360TL sıvı soğutucum var. Fakat ne yaptıysam radyatör fanları ve fanların rgbsi çalışmadı. 2 adet kablo var. Bir tanesi usb kablosu anakarta bağladım. Pompa üstündeki ekran çalışıyor. Diğer kablo ise yapışık 2 adet kablo. 1 tanesi 4 pinli diğeri 2 pinli kablo. 4 pin...
  7. Mehmet.Can

SIVI SOĞUTMA MONTAJ YARDIMI ACİL

ne yapaiblirim illa ters monte edip sağdan mı uzatayım ?
  8. Mehmet.Can

SIVI SOĞUTMA MONTAJ YARDIMI ACİL

LİANLİ O 11 DYNAMİC FLOW MİNİ V2 KASA VE Lian Li Hydroshift Iı Lcd-S 360TL sıvı soğutucu var. Montaj yaparken fotoğraftaki gibi bükülmeler oluyor. Pompanın vidaları sıkmadım. Pompa hortumlarından aşağı yönlü bir baskı oluyor bir miktar. Bu sorun teşkil eder mi.
  9. Mehmet.Can

Bilgisayar Masamı Nasıl Kaplarım?

Biraz önce amazonda gezinirken gördüm. Çok kaliteli mousepadlar üretir bu firma . Büyük boyut çıkarmış. Belki hızlı çözüm olarak böyle bir şey kullanabilirsin. Not koyu renk alma açık beyaz çizikli olan tavsiyemdir. Koyu düz renklerde üstünde bir şey sürtülünce leke çok belli oluyor...
  10. Mehmet.Can

Yardım 850w psu Gold psu önerisi

https://amzn.eu/d/0ephhNc0 beyaz sistem topluyorum kardeşime. 6,5k geliyor indirimle. tavsiye edebilirim bunu.
  11. Mehmet.Can

Yardım EKRAN KARTINI DİKEY ÇEVİRME

yoksa şöyle bir ürün almalı mıyım. https://amzn.eu/d/03EwWRPO
  12. Mehmet.Can

riser kabloda mevcut mudur ?
  13. Mehmet.Can

9070XT PURE EKRAN KARTINI DİKEY KONUMDA FANLAR CAMA BAKACAK ŞEKİLDE KULLANMAK İSTİYORUM. BEYAZ EKRAN KARTI TUTUCU VE RİSER KABLO ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM ACABA. TEK PARÇA OLURSA ÇOK MEMNUN OLURUM. GEN4 UYUMLU OLURSA SEVİNİRİM. KULLANILACAK KASA LİAN Lİ O 11 DYNAMİC MİNİ V2
  14. Mehmet.Can

Çözüldü✓ 13-15K BANDINDA BEYAZ ANAKART TAVSİYESİ ACİL !!

msi olan kart b850m değil B850 miş yani sorun çözüldü arkadaşlar msi b850 edge ti anakartı almış bulunmaktayım. herkese teşekkürler
  15. Mehmet.Can

Çözüldü✓ 13-15K BANDINDA BEYAZ ANAKART TAVSİYESİ ACİL !!

x870 kullanmadım. forumda abdullah satıyordu x870 aorus anakart ben alana kadar benden önce başkası aldı onu . Ondan dolayı diğer sçeeneklere geri döndüm
Geri