Arama sonuçları: *

• Users: Utku Kara
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

256Gb/512Gb MicroSD Kart Önerisi?

Fiyat performans kaliteli bir marka 512Gb veya 256Gb microsd kart ne önerirsiniz hangi marka tercih etmeliyim
  2. U

Fiyat performans başlangıç seviyesinde en mantıklı seçenek ne

Babam hala huwaei p20 lite kullanıyor resmen telefon fosillesti yeni bir telefon alması gerekiyor artık telefon bozuldu bozulacak haklı olarak da pahalı bişey istemiyor adam sosyal medyasında takılıo telefonla konuşuo ve banka hesaplarını yönetiyor sadece başlangıç seviyesi bir telefon alacağı...
  3. U

PS5 te üçüncü taraf kontrolcü çalışır mı

PS5 te PS4 sürümlü oyunlarda piyasadaki doubleschok4 gibi üçüncü taraf ama PS4 te çalışan kollar çalışır mı
  4. U

Ps5 Drift yapan kol yerine alternatif kol önerisi

Ps5 te dualshcok4 lerin çalıştığını biliyorum ama replika dualshcok4 ler çalışıyor mu bilmiyorum tamirci drift sorunu için 1200 TL para biçti aynı kol daha once tamir gördü ömürleri kısa oluyor doubleshcok4 ler 600-700 bandında var o yüzden nadiren splict scren veya yan yana oyunlar icin en ucuz...
  5. U

Teknoloji dünyasına atılmak istiyorum

Merhabalar benim teknoloji dünyasına dair pek bir tecrübem veya bilgim yok şu ana dek herhangi bi bilgisayarim da olmadı üniversite sınavına hazırlanıyorum bilgisayar mühendisliği veya yazılım okumayı planlıyorum üniversitede ilk bilgisayarımı alacağımı ve 4 yıl boyunca eğitim alacağımı...
Geri