Samsung A serisi bence segmentinde günümüzde pahalı kalıyor annemde A34 var bende redmi note 10 pro ikisi de 5 yıllık annemin telefonu inanılmaz Kasıyor...
Xaominin direkt satışı yok eski model sonuçta biraz araştırdım da telefona çok ısındım direkt mi den veya Teknosa mediamarkt vs den alamıyorum Trendyol...
Entegre kablolu powerbanklerde harici bir kabloya gerek olmadan şarj yapabilirsin senin sorduğun modelde de benim önerdiğim modelde öyle attığım ikinci...
Anker de güzel marka kablosu örgü olduğu için çok daha dayanıklı gözüküyor bence alabilirsin ama fiyatı belirlediğin şartlara göre değişiyor unutma biri 10k...
https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-33w-power-bank-20000mah-integrated-cable/
Xaominin bir ürünü 20k mAH 33W bence pahalı değil ve entegre kablosu var ben...
Söylemeyi unutmuşum telefonun 5G olması şart mı Hatay'da depremden çok etkilenen bir şehirde yaşıyoruz köyümüzde Türk Telekomun alt yapısı bile yok o yüzden...
Babam hala huwaei p20 lite kullanıyor resmen telefon fosillesti yeni bir telefon alması gerekiyor artık telefon bozuldu bozulacak haklı olarak da pahalı...
Knk iki kol var biri drift yaptı şuan bütçem yok öğrenciyim yazın çalışıp alırım ama yaza kadar sadece FIFA tekken mortal kombat it takes two gibi oyunlarda...