Samsung A serisi bence segmentinde günümüzde pahalı kalıyor annemde A34 var bende redmi note 10 pro ikisi de 5 yıllık annemin telefonu inanılmaz Kasıyor şifre girme deseninde bile desen geriden geliyor benim redmi note 10 prom daha gündelik kullanimda bir kez bile donmadı hatta dead cells clash...
Xaominin direkt satışı yok eski model sonuçta biraz araştırdım da telefona çok ısındım direkt mi den veya Teknosa mediamarkt vs den alamıyorum Trendyol hepsiburada da bulunan satıcılardan alsam sorunla karışılaşır mıyım
Entegre kablo istemiyorsan en üstteki Xaomi yi al pişman olmazsın
Entegre kablo istiyorsan Sorduğun ankeri al gene pişman olmazsın
Fiyatlar klasmanlarina göre çok iyi bence Xaomin in ürününü alacaksan mi stordan al Trendyol ile aynı fiyatta mi store daha güvenilir olur
Entegre kablolu powerbanklerde harici bir kabloya gerek olmadan şarj yapabilirsin senin sorduğun modelde de benim önerdiğim modelde öyle attığım ikinci linke bakarsan onda entegre kablo yok yani şarj yapmak için harici bir kabloya ihtiyacın var kablonu yanında taşıman gerek
Anker de güzel marka kablosu örgü olduğu için çok daha dayanıklı gözüküyor bence alabilirsin ama fiyatı belirlediğin şartlara göre değişiyor unutma biri 10k 20k mAH ben sana ihtiyacın yoksa o kadar 10k ya yönel entegre kablo aramıyor olabilirsin veya 22.5 W güç yetebilir çünkü telefonun 25W...
https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-33w-power-bank-20000mah-integrated-cable/
Xaominin bir ürünü 20k mAH 33W bence pahalı değil ve entegre kablosu var ben 2-3 aydır kullanıyorum çok memnunum
Artıları olarak fiyatı kapasitesi entegre kablosu diyebilirim
Eksileri ise fazla kalın ve entegre...
Söylemeyi unutmuşum telefonun 5G olması şart mı Hatay'da depremden çok etkilenen bir şehirde yaşıyoruz köyümüzde Türk Telekomun alt yapısı bile yok o yüzden Internet bile bağlayamadik çanak sistemi ile internet bağladık eve. Geçen gün elektrikler kesildive şebeke gitti ne wifi vardı nede mobil...
Babam hala huwaei p20 lite kullanıyor resmen telefon fosillesti yeni bir telefon alması gerekiyor artık telefon bozuldu bozulacak haklı olarak da pahalı bişey istemiyor adam sosyal medyasında takılıo telefonla konuşuo ve banka hesaplarını yönetiyor sadece başlangıç seviyesi bir telefon alacağı...
Knk iki kol var biri drift yaptı şuan bütçem yok öğrenciyim yazın çalışıp alırım ama yaza kadar sadece FIFA tekken mortal kombat it takes two gibi oyunlarda yan yana oynamak için yoksa kendi single play oyunlarım için dualsensim var tamir için 1200 istediler daha önce bu kol tamir gördü ömrü 1...
FPS oyunları veya yarış oyunları oynuyorsan sıkıntı yaratır öyle bir durumda direkt Garantiye git kontrolcüyü değiştirirler ama eğer hikayeli veya chill oyunlar oynuyorsan oyun deneyimini etkileyeceğini düşünmüyorum ama yakında da drifte sebep olur mu onu bilemem