Arama sonuçları: *

• Users: Aquarius
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Csfloat Hesabima Yatan Para

Csfloattan hesabima para yatarsa vergi acisindan bir sorun olur mu 30k falan
  2. A

Baseus Bass Bh1lite Alınır mı?

Trendyolda 799, hepsiburada da 849tl. Gunluk dizi film icin alinir mi? https://ty.gl/hremx2iojvovz https://www.hepsiburada.com/baseus-bass-bh1-lite-kablosuz-kulak-ustu-kulaklik--bluetooth-60-ergonomik-tasarim-siyah-p-HBCV0000BTOJC4?magaza=Nethouse&url_src=and-product-detail
  3. A

Upgrader.Pro Güvenilir mi

Valve kurallarina aykırı sanırım ve API kimlik hırsızlığı olduğunu soyluyor gemini ama net bir şey bulamadım. En kötü ihtimalle farklı hesap açıp oraya aktarsam o şekilde yapsam ana hesabı olumsuz etkiler mi?
  4. A

Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Mevcut kulaklığım Steelseries Arctis Nova Pro'dan sıkıldığım için jack girişli tak çalıştır kulaklık arayışındayım. 5000e kadar çıkarım ama 2000 3000 liraya kadarda olur. Genel olarak günlük, dizi, oyun kullanım uzun ömürlü bir şey arıyorum. Quantum 100 mesela hoş duruyor ama kulaklığın üstünde...
  5. A

Öneri Huawei Akıllı Saat Önerisi Lazım ?

Huawei Watch GT3 Pro modelinden Watch Fit 5 Pro modeline geçiş yapmayı düşünüyorum. Kullananlar önerir misiniz?
  6. A

Yardım Steelseries Nova 1 Sağ Tarafından Ses Sorunu Yardım ?

Kulaklık alindigindan beri cok az kullanildi ve en son kullanirken bir sorunu yoktu kenarda duruyordu. Uzun zaman sonra kullanmak istedigimde sag taraftan hic gelmedigini fark ettim. Garantisi bittigi icin elimde patlamis oldu. Kronik sorunu mu var bu modelin? Tarafimca cozulebilir mi?
  7. A

Watch Akıllı Saat Önerisi

Kız arkadaşıma hediye olarak Huawei watch Fit serisi almayı düşünüyorum. Android telefon ile kullanacak. Watch fit 4 ile 5 arasında fiyat farkına değer bir fark var mı?
  8. A

Kule Tipi Vantilatör Önerisi

1000lirayada var 5000 lirayada var. 4000 5000liraya kadar olabilir gerek varsa. Hangisini onerirsiniz?
  9. A

Netflix Tvq-Pb-101 (5.2.5) Hatası

Xiaomi Mi Box S 4k 1.nesil cihazında kablolu kulaklık bağlıyken netflxte bu hatayı alıyorum. Kablolu kulaklık bağlı değilken sorun yok. Uzun zamandır kablolu kulaklıkla kullanıyordum sorun yoktu fakat 1 ay ara verip farklı hesapla giriş yaptıktan sonra böyle bir sorunla karşılaştım. Neden...
  10. A

Dc Universe Online Aktif Oynayan Var mı?

Bu oyunu hala aktif oynayan var mı? İlk çıktığı dönemler baya oynamıştım ama mekanikleri tamamen değişekti o sıralar bırakmıştım. Oyun şuan nasıl?
  11. A

Nakit Avans Borcu Ödeme

2 kredi kartim var Garanti ve İş olmak üzere ve ikisinide simdilik asgari asgari oduyorum. İkisindende nakit avans cektim. Ben bu nakit avans borcunu ekstra faiz olmamasi icin nasil odeyecem? Hesap kesildigi zaman faiziyle mi yansiyor nakit avans? Hesap kesilmeden simdi kapatmak istiyorum.
  12. A

Netflix Tvq-Pb-101 (5.2.5) Hatası

Mi Box S 4k cıhazından kablolu kulaklık ile sorunsuz kullandığım Netflix hesabını değistirdikten sonra böyle bir sorunla karşılaştım. Cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım, verileri sıfırladim, güç kablosunu çıkarıp 5 dk bekleyip geri taktım vs ama sorun çözülmedi. Eski hesaptan deneyemiyorum...
  13. A

Turk Telekom Tahahhut Bilgisi

Faturali turk telekom tahahhut bitimine 32 gun var. Tahahhut yenile dedigimde cikan kampanyalarin 32 gun icinde fiyatlari guncellenmez degil mi? Bir paket yapmayi dusunuyorum fiyati fena degilde 32 gun icinde artar mi diye dusundum.
  14. A

Kablolu Kulakici Kulaklik Onerisi

Mevcut kulakligim steelseries nova pro oldugu icin en kotu bu kulaklik performansinda fp kulakici kulaklik almayi dusunuyorum. Neler onerirsiniz? Kullanim amaci genel yani film muzik oyun. Butce: 3-5k civarlari
  15. A

Yardım Betaplus Thh Başvurusu İçin Yardım

Betaplustan aldığım klavye sorunlu çıkınca firmaya video ve açıklama ile değişim talebinde bulunmuştum fakat ürün kutusu dahi açılmadan geri gelmişti. Daha üst model klavye aldığım için değişim talebiyle uğraşmaktansa para iadesi talebinde bulunmayı düşünüyorum fakat aldığım fiyat 4299 lirayken...
  16. A

Acil Google Drive Paylaşım Sorunu

Google drivede arkadaşıma bir klasörü erişim izni sağladığımda arkadaşımın spam klasörüne düşüyor fakat spam klasörüne girdiğimde içeriği görüntüleyemiyorum yani yükleniyor iconu var fakat öyle kalıyor bir gelişme olmuyor dolayısıyla paylaşım yaptığım dosyalara erişemiyor. Bu sorunu nasıl...
  17. A

On Bank ile YouTube Aboneliği Ödeme Hatası

Böyle bir hata alıyorum. Destek ile iletişime geçtiğimde yardımcı olamadı. Sorun ne olabilir?
  18. A

Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Anakartim MSI Mag Z790 Tomahawk Wifi modeli ve Steelseries Arctis Nova Pro kulaklığım var. Kafa üstü kulaklıktan sıkıldım o yüzden kulakici kulaklik istiyorum. Arctis nova pro gamedac ya da anakart takabilirim. Oyun, muzik, dizi film gibi genel kullanim icin 2-3k ya birsey almayi dusunuyorum...
  19. A

Amazon İptal Edilen Siparişte Kullanılan Kuponun Tekrar Yansımaması

Amazonda bir ürün satın aldım ve bu ürünü iptal edince kullandığım kupon hesabıma tekrar tanımlanmadı. Normalde anında tanımlanıyor. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde politikamız böyle dedi. Saçma değil mi?
  20. A

Apex Yama Güvenilir mi?

Oyun başına yama satışı olduğunu gördüm o yüzden buradan almak istiyorum ama güvenilir mi? Anonymous gibi kaliteli çeviri yapıyor mu?
Geri