Hocam bilmiyorum ama 3 gün önce oynadım 2 dolar attım biraz batar gibi oldum sonra sürekli vermeye başladı. En son AK-47 Dışlanmışlar FT alıp çekildim. Takas linkinden gönderiyorlar sana. Şuana kadar ban yemedim. Ama önermem bağımlılık yaptırıyor biraz.Valve kurallarina aykırı sanırım ve API kimlik hırsızlığı olduğunu soyluyor gemini ama net bir şey bulamadım. En kötü ihtimalle farklı hesap açıp oraya aktarsam o şekilde yapsam ana hesabı olumsuz etkiler mi?
Hocam bilmiyorum ama 3 gün önce oynadım 2 dolar attım biraz batar gibi oldum sonra sürekli vermeye başladı. En son AK-47 Dışlanmışlar FT alıp çekildim. Takas linkinden gönderiyorlar sana. Şuana kadar ban yemedim. Ama önermem bağımlılık yaptırıyor biraz.
O açıdan değil, hesap güvenliği ban riski açısından güvenilir mi? Bende çok gereksiz bir sürü şey var onları takas kumar birşeyler yapacak kuzenim.kumarda her zaman kasa kazanır bu kadar basit
Orasını bilmiyorum hocamO açıdan değil, hesap güvenliği ban riski açısından güvenilir mi? Bende çok gereksiz bir sürü şey var onları takas kumar birşeyler yapacak kuzenim.