Arama sonuçları: *

1. A

Yardım SİSTEM NE KADAR EDER BEYLER YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Sarı Site İlan Numarası https://shbd.io/s/vEhP4qU7 Saçma sapan teklifler geliyor tam ederini söylerseniz ona göre bir fiyat belirlerim 20 ay garantisi var bütün parçaların kutu vb hepsi mevcut AMD Rvzenm5 7600X Soket AM5 4.7GHz 32MB 105₩ MSI PRO B840M-B AMD B840 Soket AM5 DDR5...
  2. A

Yardım KASA ARGB KUMANDALI SORUNU

Kasa argbleri komple kumandaya bağlı Fan hızı da içerisinde kasa da 7 argb Fan 360 sıvı soğutmayla toplam 10 Fan var kasayı vatandan topladım oradaki arkadas ya kasa farlarını anakarta baglayacagım sıvı soğutma sabit kalacak yada ikisini de kumandaya bağlayayım kumandadan kontrol et dedi ve öyle...
  3. A

İstanbul Avrupa Yakası bilgisayar tamircisi

İyi akşamlar beyler İstanbul Avrupa Yakası bildiğiniz güvenebileceğimiz bir tamirci var mı kasa toplatacağım sadece kablolama vb genel bakım istanbul/Bahçelievler
  4. A

Yardım FAZEON F3 750W 80+ Bronze 7x120mm ARGB Fanlı ATX ...

Selamün Aleyküm, Beyler kasanın ARGB fanları yanmıyor fanlar dçnüyor bir ayıdır kullanıyordum sıkıntı yoktu kumandası da var bugün baktıgımda kumandayla kontrol edemiyorum kasa üzerinde de edemiyorum manüel olarak ayarlı argbler kumandadan kontrol ediyordum kasayı kapatıp açınca kendine geliyor...
  5. A

Yardım SAMSUNG 32" LS32DG500EUXUF ODYSSEY G5 1Ms 180Hz QHD IPS 2K

SAMSUNG 32" LS32DG500EUXUF ODYSSEY G5 1Ms 180Hz QHD 2K 7600x 5060 ti 16 gb sistem Monitörü almayı düşünüyorum Beyler kullanan bilgisi olan var mı almalı mıyım sizce
  6. A

Çözüldü✓ Samsung G4 Ve G5 Monitor

Selamünaleyküm, agalar sistemim 7600x 5060ti 16 gb Hangi monitörü almalıyım kronik sıkıntıları var mı SAMSUNG 32" LS32DG500EUXUF ODYSSEY G5 1Ms 180Hz QHD IPS 2K SAMSUNG 27" ODYSSEY G4 LS27BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS GAMING MONITOR Farklı model düşünmüyorum daha önce G3 kullanmıştım...
  7. A

Çözüldü✓ İşlemciler Farkı destek lütfen

Agalar ikisi de 7600x biri intertten baktığım birisi benim bendeki ne farkı var yazar mısınız lütfen
  8. A

Yardım Masaüstü Led Saat Önerisi

İyi günler beyler, masaüstüne bir saat bakıyorum görsel olarak da güzel olacak Kullandığınız veya önerebileceğiniz bir şey var mı bütçe 2000
  9. A

Çözüldü✓ Lisans Hatası Windows 11home

İyi akşamlar beyler, resim bırakıyorum alta yardımcı olurmusunuz, simdi den teşekkürler
  10. A

Çözüldü✓ Sıvı Soğutma BITFENIX KUZY

BITFENIX KUZY StYAH LGA1851/AM5 3x120mm ARGB Fan 360mm Dijital Göstergeli S1vl Soğutma Beyler bu modeli veya markayı kullanan bilgisi olan var mı sıkıntı yaşatır mı
  11. A

Yardım USB WİFİ TAVSİYE LÜTFEN

İyi geceler beyler, modem biraz uzakta kalıyor kablo çekmek istemiyorum 1000 mbps türknet kullanıyorum Usb wifi öneriniz var mı
  12. A

Çözüldü✓ Vatan bilgisayar - Kasa Xigmatek Alphard

İyi akşamlar arkadaşlar, kardeşime dün Vatan bilgisayardan sistem topladım çok anlayan birisi değilim aldığımız kasa da paslanmalar var ve ARGB oluyor yanılmıyorsam renklerle oynayabiliyormuyuz bu kasada dediğim de evet cevabını aldım kasa rgb renkler değişmiyor kasayı da değişmek istiyorum...
Geri