Arama sonuçları: *

• Users: TurkeyStar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Üretici firmaların yurt dışından yolladığı ürün gümrükte sorun yasatirmi

Merhaba. Elimizdeki sıvı sogutmanin vrm fanı sorunlu yurt dışı üretici firma ürünü yollayacak ama gümrükte sorun olurmu . Bazı durumlarda 0 yada 1 euro bedel dahi girsek sorun yaşayabiliyor müşteriler demişler . Nasıl bir yol izlemek gerekir
  2. T

Arctic iii 360 pro hakkında soru

Merhaba arctic Liquid Freezer III Pro 360 satın aldim. Fanlar stok olarak inanılmaz sesli mecburen 1250 RPM ye sabitledim. Vrm fan sessiz otomatik çalışıyor bir ayar yapmadım. pompa sesli . Pompanın devrini %50 ye indirdim mecburen yoksa kafa utuluyor . Pro ve pro olmayan modeldede bu pompa...
  3. T

Ultra 9 285k sıvı soğutma tavsiyesi

Merhaba ultra 9 285k işlemci için 360mm siyah renk sıvı soğutma bakıyorum sessiz sorun çıkarmayacak bir model tavsiye edermisiniz. İlgimi çeken bir kaç model var corsaır ıcue h150i rgb pro xt corsair nautilus 360 rs [H3 id='MSI+MAG+CoreLiquid+I360+360mm']MSI MAG CoreLiquid I360 360mm[/H3] [H3...
  4. T

FSP MP7-B yada mugen 6 duo

Merhaba yeni topladigim sisteme işlemci fanı bakıyorum sıvı soğutma sistemleri ile ilgili sorunları duyunca hava soğutma almaya karar verdim. Kasa msi gungnir 300r ultra 9 285k işlemcili ramlar gskill biraz yüksek model olduğu için soğutucunun ramlarin üzerine gelmemesi gerekli o yüzden bu iki...
Geri