Arama sonuçları: *

• Users: Hareka
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hareka

Yardım Setubuma mousepad önerirmisimiz?

Arkadaşlar xradersden mosupad almayı düşünüyorum bunlardan hangisini alayım güzel olur önerileriniz nedir? https://www.xrades.com/collections/mousepad-1
  2. Hareka

Yardım 700 tl ye mousepad öneri baskılı

48x40 mousepad bakıyorum baskılı bütçem 700 tl mousepad önerir misiniz??
  3. Hareka

Yardım Arkadaşlar ekran kartım sarkmışmı yamulmuş mu yardım?

1 olan şimdiki 2 ilk hali anlayan varsa yardımcı olabilir mi
  4. Hareka

Yardım Atk Battle axe pro stick drifti sorunu

Arkadaşlar yaklasık 12 13 gün oldu gamepad aldım atk battle axe pro siyah modelini yeni deneme şansım oldu oynarken drift sorunu yaşadım ne yapmalıyım iade olur nu tamir m edilir yoksa tek seferlik sorun mu birdaha yaşar miyim yardımcı olabilecek var mı
  5. Hareka

Yardım Sıvı soğutma kablo takma nereye takmam gerek

Selam arkadaşlar Thermalright Frozen edge 360 mm soğutucum var radyatör fanlarından Gelen kabloyu nereye takmam gerek çoklayıcı ile 3 fan kablosunu bağladım çoklayıcıdan gelen kablo ve pompa kablosu kaldı rgb kablosunu 3 pinli olanı add gen 2 ye taktım aio pump yok kasada int baktım herkes...
  6. Hareka

Yardım Sistemime mousepad önerir misiniz??

Arkadaşlar 600 700 tl bütçem var Mousepad önerisi lazım önerir misiniz?? Sistwm biraz karışık toparlamaya vaktim olmadı kb
  7. Hareka

Yardım Duvarı süslemek için öneri

Selam arkadaşlar sistrmin arkası beyaz kaldı neler yapılabilir yardımcı olur musunuz Foto attım eski hali kurmadım henüz ekipmanları kutuda 😄
  8. Hareka

Yardım Kabloları nasıl gizleyebilirim

Selam arkadaşlar masa temiz ve göze hoş durması için kablo gizleme aparatı gibi veya bir ürün felan varsa öneri beklerim
  9. Hareka

Yardım Wraithden aldığım kulaklık ne zaman gelir ?

Selam arkadaşlar 17 ocak günü Atk neptune N9 pro aldım ön siparişden 11 güm oldu ne zaman gelir bilgisi olan varmı yardımcı olabilirmi?
  10. Hareka

Yardım Bana mousepad önerebilir misiniz??

Selam arkadaşlar 500 tl bütçem var Mousepad bakıyorum masam beyaz ekipmanlar siyah baskılı bir mousepad öneriniz varmı 48x40 felan olursa iyi olur uxun mousepad çok kirleniyor önerilerinizi bekliyorum
  11. Hareka

🔥İndirim Vodafone Şanslı saatler 10 Gb Hediye!!!!! Koş 🎁🎁

10 gb interneti vodafone kullananlar vodafone yanımda uygulamasına giriş yaptıkdan sonra hikaye kısmına şanslı saatler yazan hikayeye tıklayarak alabilirsiniz okumak isteyen kampanya koşulları okuyabilir ben gerek duymadım bazı kullanıcılara çıkıyor rastgele ben tıkladım aldım sizde...
  12. Hareka

Yardım Atk battle axe pro makro tuşu rahatsız eder mi?

Selam arkadaşlar ben tasarımı ve özelliklerini beğendiğim için atk battle axe pro sipariş verdim ama arka m1 m2 tuşları rahatsız eder mi? bilemedim aslında güzel özellik oyunlarda güzel atama olabilir ama tsm elinün altinda rahatsız eder mi? bilemedim beni aydınlatırsanız sevinirim
  13. Hareka

Yardım Bu hdmı kablosu iyi midir?

Markası ugreen güvenli geldi ama sorma gereği duydum kullanan frlsn vardır diye alayım mı bu hdmı kablo sunu eski tvye takcam
  14. Hareka

Yardım Bu usb wifi iyi midir

Arkadaşlar bütçeme gore iyi bir şey slmaya çalışıyorum şimdi modem ile aynı odadayım yazın üst kata çıkacağım bu iyi mi? shaa iyi bir şey varsq önerir misiniz 400 tl felan bütçem
  15. Hareka

Yardım Atk battle axe promu Gamesşrt nova 2 lite mi

Arkadaşlar 3 k çıkarım aralarında 500 600 tl fwrkt var hangısı alayım gyro vae artısı birde şarj ünitesi axe nin genel olarak hangisi iyidir
  16. Hareka

Yardım Hangisini almalıyım yardım gerek

Arkadaşlar gamepad alıcam ama 2 gamepad arasında kararsız kaldım hangisi daha iyidir ne almam gerek 8bitdo 2c ultimate Gamesir nova 2 lite Kaliteli olsun elime otursun hikayeli çoğunluk fıfa forza bunlar oynayacapım çoğunluk hangisi daha rahatsa tuş yerleri felan şarjı uzun gitsin sorunw...
  17. Hareka

Yardım Hdmı 1.4 kablo önerisi

Arkadaşlar hdmı. 1.4 önerir misiniz? işimi görecek ucuz bir şey pahalı olmayan bir şey
  18. Hareka

Displayport 1.4 300 hz verir mi

Selâm arkadaşlar ktcH27e6 monitör den çıkan kendi kablosu kaç hz veriri
  19. Hareka

Yardım Acil yardım Display port 1.4 300 hz verirmi

Selam arkadaşlar KtcH27e6 monitör aldım içinden 1.4 dp kablo çıktı kaç hz verir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi Birde eski bir tv var yan ekran yapıcam ucuz bir hdmı 1.4 1.3 alsam yetermi ekran kartım 5070 yardım edermisiniz
  20. Hareka

Yardım Dp 1.4 300 hz verirmi

Arkadaşlar KtcH27e6 monitörüm var içinden 1.4 display port çıktı kaç hz verir bana 2 k 4 k felan anlamıyorum hiç yardımcı olurmusunuz
Geri