Selam arkadaşlar 1.5 k bütöwm var kulak içi Bluetooth kulaklık bakıyorum müzük dinlemek amacım sadece spor ve yürüyüş günlük hayat için alıyorum öneriniz...
Buds6 play öneririm. Geçen sene 500 TL'ye almıştım. Telefon uyumasını yükleyip sesi iyileştir vs yaparsan sesi baya iyi oluyor müzik video için gayet...
Anladım hocam teşekkür ederim başka bir alternatif varmı 1 k için
1787550520
Yani hocam haklısınız illa eksik veya sorun olabilir redmi yimi alıp geçeyim
T13 ANC kullandım pro sunu bilmiyorum. Bu fiyata pek alternatifi olan kulaklık değil. QCY markasının diğer kulaklıklarınıda kullandım en iyi yanları şarj...
Ağrı kişiden kişiye değişebilir hocam kulakdan kulağa farkli gelebilir dediğiniz gibi Yani hocam maşallah çok öveni gördüm her yerde kulaklığı bazıları...
T13 ü 2 senedir falan kullanıyorum. Ben çok takınca kulağımda ağrı yapıyor ama başka bir arkadaşım günlerde çıkarmasam bir şey olmaz diyor. Biraz kulak...
Resmi buds 6 play 1.5 sene kullandım bütçen buna yetiyorsa alabilirsin ama ses kalitesi ve mikrofonu çok iyi değil belli bı süreden sonra bağlanma ve şarj...
Hocam max çıkartabilceğim 1 k olsun hadi 1.100 en baba bu kadar çıkar dahası çıkmaz f/p üzmeyecek şey bakıyorum r50i iyi diyen gördüm baya ama bütçe...