Arama sonuçları: *

1. Hareka

Yardım 2000 TL ye gamepad önerir misiniz?

Selam arkadaşlar hikayeli fıfa felan oynamak için gamepad alıcam pek bir bilgim bana güzel bir gamepad önerir misiniz? aklımda 2 tane var 1 Gameforce 2 gamesir nova 2 lite şunu al dediğiniz var mı Gameforce estetik olarak baya güzelmiş
  2. Hareka

Yardım 2 k bütçeye gamepad önerisi

2000 Tl bütçem var aklımda Gameforce olan var başka önerileriniz varmı
  3. Hareka

Yardım Max 500 tl mousepad önerisi

Hocam şuan piyasada birtek bunlarmı indirimli başka modeller felan varsa onlarada bakabilirim sağolun yardım ettiğiniz içün teşekkür ederim
  4. Hareka

Aula F87 Pro vs Ulu Games Howl 75

Tamam hocam teşekkürler
  5. Hareka

Aula F87 Pro vs Ulu Games Howl 75

Hocam ben de düşünüyorum alayımmı f87 de karanlık da harfler gözükmüyormuş vazgeçtim
  6. Hareka

Fazla büyük hocam 48x40 lazım 1768463607 Hocam baya güzel seçenekler varmış düz siyahmı kadımlıöı alayım 1768463635 Hocam büyük geldi 48x40 lazım
  7. Hareka

Selam arkadaşlar 500 TL'ye siyah mousepad veya siyah beyaz karışık güzel bir mousepad öneririmisiniz?
  8. Hareka

Selam arkadaşlar akım korumalı priz önerisi

Tamam hocam sağolun
  9. Hareka

Yardım Usb A- Type C çoğaltıcı öneri

Ufak boyutta ne alabilirim 60 tl felan var mı 4 5 tane alıcamda
  10. Hareka

Yardım Usb A- Type C çoğaltıcı öneri

Selam arkadaşlar anakartımda ve kasamda Usb A girişi var C girişi yok o yüzden Usb A girişli C çoğaltıcı lazım tekli veya hub olarak da önerebilirsiniz 4 tane felan giriş olsa yeterli 300 tl geçmemesi gerek tek olarak da olabilir yardımcı olurmusunuz
  11. Hareka

Bana yeterli hocam sağolun bunu alayım madem teşekkür ederim
  12. Hareka

Yardım Arkadaşlar kasamda usb c yok o yüzden usb-c çoğaltıcı lazım

Selam arkadaşlar kasamda Usb a girişleri var c girişi yok o yüzden a girişli c çoğaltıcı lazım ucuz bir şey önerirseniz teklide olabilir 4 tane fekan almayı düşünüyorum uygun bir şey varsa hubluda olabilir 300 tl felan max güzel önerilerinz varsa alayım şunu al bunu al kullandığınız vesaire olabilir
  13. Hareka

Yardım 2 k bütçeye gamepad öneri

Selam arkadaşlar gamepad almayı düşünüyorum hikayeli ve fıfa vesaire oynamak için alıyorum 2000 TL bütçem var aklımda bir kaç tane var ne alamm gerek şunu al bunu al dediğiniz önerileni almak istiyorum aklımda var bunu alayımmı hwn tasarım hem iyi diye duymuşdum...
  14. Hareka

WEIKAV WK87 alınır mı?

Hocam ikisinden hangisi alayım bunun renkleri daha iyi gibi
  15. Hareka

Hocam linki var mı philipsin 1768402341 O zaman bunu alayım hocam sorunu vesaire varmı
  16. Hareka

Selam arkadaşlar Pc için akım korumalı priz bakıyorum 500 600 tl kadar bütçem var aklımda 2 tane var sizin de önerileriniz lazım pek vilgim yok şunu al derseniz almayı düşünüyorum...
  17. Hareka

Yardım Grili beyaz siyah karışık klavye önerisi

Tamam teşekkür ederim
  18. Hareka

Kütahya dayım gelirmi hafta sonu dağıtım yokdur pazartesi falan mı gelir
  19. Hareka

Tamam hocam bakayım akşam sipariş veririm wraithden kaç günde geliyor sipariş
  20. Hareka

Bakaryım hocam sağolun teşekkür ederim
Geri