Hareka isimli üyenin son içerikleri

1. Hareka

Yardım 800 TL Bütçe İçin Bluetooth Kulaklık Önerisi Acil Lâzım

Teşekkürler soundpeats c30 mu acaba
  2. Hareka

Yardım 1.5 K Ya Bluetooth Kulaklık Öneri

Selam arkadaşlar 1.5 k bütöwm var kulak içi Bluetooth kulaklık bakıyorum müzük dinlemek amacım sadece spor ve yürüyüş günlük hayat için alıyorum öneriniz varmı 1.5 k altıda olabilir
  3. Hareka

Yardım Redmi Buds 6 Play mı Qyc T13 Anc mi Hangisi Almalıyım

Sağolun hocam ben sadece müzik dinlicem başka bir işim yok kulaktan düşme sorunu yaşadınız mı
  4. Hareka

Bu bütçey en iyisimi bu hoçam
  5. Hareka

Teşekkürler hocam
  6. Hareka

Anladım hocam teşekkür ederim başka bir alternatif varmı 1 k için 1787550520 Yani hocam haklısınız illa eksik veya sorun olabilir redmi yimi alıp geçeyim
  7. Hareka

Ağrı kişiden kişiye değişebilir hocam kulakdan kulağa farkli gelebilir dediğiniz gibi Yani hocam maşallah çok öveni gördüm her yerde kulaklığı bazıları kötü yorum yapınca insan kararsız kalıyor t13 pro su buna göre nasildır 200 300 tl fazla vermeye değermi başka alternatif gelmez ise t13 alıcam...
  8. Hareka

Hocam max çıkartabilceğim 1 k olsun hadi 1.100 en baba bu kadar çıkar dahası çıkmaz f/p üzmeyecek şey bakıyorum r50i iyi diyen gördüm baya ama bütçe yetişmiyor maalesef bu bütçe de pek kafama yatan bulamadım
  9. Hareka

Yardım 1 K Ya Bluetooth Kulaklık Önerisi

1 k bütçem var kulak içi spor için alıcam genel ve yürüyüş için en f/p bir şey arıyorum ne alabilirim çok kararzım yardımcı olabilirmisiniz?
  10. Hareka

Arkadaşlar 800 tl gibi bütçem var ve spor ve yürüyüş için kulaklık bakıyoeum kılak içi bunları gördüm kararsız kaldım hangisi seçmem gerektiğini bilmiyorum daha iyi bir alternatif varsa değerlendirebilirim.
  11. Hareka

Hangisi alınır bun ikisinden alternatif olarak başka varmı hocam bu ikisi en fp mi sorun yaşatırmı
  12. Hareka

Spor için ve yürüyüş için, sağlam bu bütöçeye üzmeyecek kulak içi lazım yardımcı olabilirmisiniz?
  13. Hareka

Öneri 800 TL'ye Bluetooth Kulaklık Önerisi

Bu bütçeye en iyi alternatif bu mu hocam
  14. Hareka

Öneri 800 TL'ye Bluetooth Kulaklık Önerisi

800 tl bütçem var Bluetooth kulaklık bakıyoeum günlük kullanım sporda yürürken kullanabilrceğüm kaliteli bir şey arıyorum yardımcı olur musunuz anlayan varsa?
  15. Hareka

Yardım Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Selam arkadaşlar kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum günlük kullanım spor için vb. Bütçem aşırı yok 800 900 tl en fazla bütçem var ne alabilirim indirim felan varsa yardımcı olursanız sevinirim
Geri