Hareka isimli üyenin son içerikleri

1. Hareka

Yardım Bu setupa hangi renk Klavye mouse gider

Sağolun hocam teşekkür ederim ben bakayım klavyeye tekrardan sağolun 1768317448 Doğru hocsmt çok fazla ekipman var daha henüz ekipman seçemedim umarım bu hafta setup inşallah bitecek
  2. Hareka

Hocam güzelmiş klavye de ℅75 bakıyorum da o bütçelerde varmı önerin 2 k civarı
  3. Hareka

Sağolun hocam destek olduğunuz için teşekkür ederim hocam ben memmunum sistemimden uzun bir süre değiştiremem zaten ilerde güncellerim sistemi şuan göze iyi geliyor uzun zamandır zaten oyun için can atıyordum sistemim oyun için gayet iyi renk işi biraz kişisele kaçıyor bira dekorla bebek gibi...
  4. Hareka

Bilemedim hocam ya yapay zekaya yaptırayım güzel gelirse öyle yapayım sağolun fikir için teşekkür ederim
  5. Hareka

Maşallah gülw güle kullanın bebek gibi sistem Hocam benim full beyaza para yetmedi anakart ramler sıyah olunca ekran kartınada siyah aldım artık bir şekilde uyum sağlıcam
  6. Hareka

Hocam kafamda aklımda aslında karışık bir şey var klavye siyah mouse beyaz mousepad beyaz siyah karışım ama çok karışık durur minimal olsa sade daha iyi gibi diyorum kendimce klavye sıyah olsa mouse sıyah mousepad siyah beyazlı bir şey böyle nasıl gider 1768314262 Hocam kasadaki siyahla...
  7. Hareka

Güzelş, hocam sistem ben full beyaz alırsam sırıtır gibi geliyor nasıl bir şey yapsam bilemedim
  8. Hareka

Selam arkadaşlar sistemi yeni toparlıyorum monitör kolu alıcam ekipmanları hangi renk alayım önerileriniz nedir nasıl güzel gösterebilirim
  9. Hareka

Yardım 2000 TL'ye klavye önerisi

2000 TL bütçem var ℅75 klavye bakıyorum siyah ve kablosuz olması önemli yareım ederseniz sevinirim
  10. Hareka

R5 7500F için GPU önerisi

Zorlarsan 5070 veya 9070 xt iyi gider
  11. Hareka

Aula f87 alınır mı iyi mi?

Selam arkadaşlar 2 k bütçeye klavye bakıyorum kablosuz siyah bir ℅75 klavye bakıyorum bu kşavuet alınır mı
  12. Hareka

9070 xt vs 5070 hangisi

İnşallah
  13. Hareka

9070 xt vs 5070 hangisi

Kaç oyun 14 gb vram görüyor?
  14. Hareka

Yardım 2 k ya ℅75 klavye önerisi kablosuz

Öncelikle selamaleyküm arkadaşlar cümleten herkese iyi akşamlar 2000 TL bütçem var 2,300 felan o aralarda kablosuz bir 75 lik klavye bakıyorum siyah olması masam ve kasamdan dolayı siyah istiyorum klavyede ek hot swap felan gasget özellikl olursa iyi olur bana güzel kafamın ağrımayacağı bir...
Geri