Sağolun hocam teşekkür ederim ben bakayım klavyeye tekrardan sağolun
1768317448
Doğru hocsmt çok fazla ekipman var daha henüz ekipman seçemedim umarım bu hafta setup inşallah bitecek
Sağolun hocam destek olduğunuz için teşekkür ederim hocam ben memmunum sistemimden uzun bir süre değiştiremem zaten ilerde güncellerim sistemi şuan göze iyi geliyor uzun zamandır zaten oyun için can atıyordum sistemim oyun için gayet iyi renk işi biraz kişisele kaçıyor bira dekorla bebek gibi...
Maşallah gülw güle kullanın bebek gibi sistem Hocam benim full beyaza para yetmedi anakart ramler sıyah olunca ekran kartınada siyah aldım artık bir şekilde uyum sağlıcam
Hocam kafamda aklımda aslında karışık bir şey var klavye siyah mouse beyaz mousepad beyaz siyah karışım ama çok karışık durur minimal olsa sade daha iyi gibi diyorum kendimce klavye sıyah olsa mouse sıyah mousepad siyah beyazlı bir şey böyle nasıl gider
1768314262
Hocam kasadaki siyahla...
Öncelikle selamaleyküm arkadaşlar cümleten herkese iyi akşamlar 2000 TL bütçem var 2,300 felan o aralarda kablosuz bir 75 lik klavye bakıyorum siyah olması masam ve kasamdan dolayı siyah istiyorum klavyede ek hot swap felan gasget özellikl olursa iyi olur bana güzel kafamın ağrımayacağı bir...