Arama sonuçları: *

• Users: canokyay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. canokyay

Airpods Pro 3 Kulaklığım Normal mi ?

Airpods Pro 3 aldım Bu gün Elime ulaştı ama şarj kutusunun kapağını kapattığımda tok bir ses yerine içi boşmuş gibi ses çıkıyor özellikle kulaklıklar kutuda değilken hızlı hızlı kapatıp açınca daha da belirginleşiyor, üst kapağın plastiğinin de birleşim yerinde de çok az ayrıklık var, Eski...
  2. canokyay

Airpods Pro 3 İçin Kılıf Tavsiyesi

Bu gün Airpods Pro 3 Sipariş ettim, güzel bir kılıf almak istiyorum Benks’in bir modelini buldum güzel gibi, farklı önerileriniz var mı ?
  3. canokyay

Sahibinden Param Güvende Dolandırıldım Nasıl Paramı Alırım

Sahibinden.com dan Param Güvende ile bir işlemci satın aldım işlemci kötü durumdaydı iade ettim Alıcıya da yorum kısmından durumu anlattım. Kargo gitti teslim birimine ulaşmış ama alıcıya ulaşılamadı diyor bu gün şubeye gidip alacağını söyledi yine alıcıya ulaşılamadı diyor bilinçli olarak...
  4. canokyay

Şu Tarz PC Fan Stickerlarını Nereden Bulabilirim ?

Şu Tarz PC Fan Stickerlarını Nereden Bulabilirim ? Aliexpress Ebay gibi yerlerde var ama yurtdışı alışveriş yasaklandığı için alamıyorum. TR'de istediğim gibi bunlara benzer satan bir yer bulamadım. Bir yakınımda fotoğraf yazıcısı var, bulamazsam fotoğraf dosyasını hazırlayıp fotoğraf...
  5. canokyay

Rgb Kontrolcü Tavsiyesi (Kendi Yazılımı Olan)

Asrock B450-hdv anakarta ve GameMaster mAtx Akvaryum kasaya sahip bir 2. Sistem topluyorum, anakartımda RGB girişi yok. Şimdilik kasadaki fanların RGB girşini diğer sonradan taktığım fanlarla senkron olsun diye onların Xigmatek kontrolcüsüne taktım şu an kontrolcünün üzerindeki düğmeden önceki...
  6. canokyay

2. El Işlemci Aldım Sanırım Dolandırıldım Ne Yapabilirim ?

Sahibinden de bir satıcı ile anlaşıp param güvende ile 2900₺ ye Ryzen 5 5500 satın aldım yüklediği fotoğraflarda pinler vs. Sağlam gözüküyordu işlemci geldi ama sanki işlem görmüş gibi üst metal kısmın kenarlarında yapıştırıcı kalıntıları var ve fabrikasyon gibi durmuyor, şimdi pc ye taktım...
  7. canokyay

Airpods Pro 3 Almalı Mıyım ?

Şu an Airpods 4. Nesil kullanıyorum Airpods Pro 3 Almayı Düşünüyorum. Ama aslında silikonlu kulaklıkların o kulağı tıkayan hissini sevmiyorum uzun süredir Airpods 2, Airpods 4 gibi silikonsuz kulaklıklar kullanıyorum. Ama Apple yaptıysa iyidir diye de düşünmüyor değilim, kullanılan silikonun...
  8. canokyay

Vodafonenet Bana 200mbps Yeni Müşteriye 1000mbps Hız Veriyor

Altyapım 1000Mbps destekliyor evime kadar fiber kablo geliyor, VodafoneNet in sitesinden yeni müşteri olma adımından sorguladığımda Kapı Numarasına kadar girdiğimde 1000Mbps hız çıkıyor Ama ben eski müşteri olduğum için bana max 200mbps lik paket sunuyorlar Vodafone Yanımda uygumasından da...
  9. canokyay

32 Inç Alienware Monitör Için Senkron Led Işık Önerisi

Alienware'in 32 Inç bir Monitörünü kullanıyorum, Monitörün arkasına takılan USB ile veya HDMI ile bağlanan Monitördeki görüntünün renklerine göre senkron olan ışıklar hoşuma gidiyor almak istiyorum önerebileceğiniz bir marka veya kullanıp memnun olan birisi varsa link atabilir mi önceden Temu'da...
  10. canokyay

2. El Işlemci Alacağım Satıcıya Güvenmeli Miyim ?

Sahibinden den Param güvende ile 2. El işlemci satın alacağım satıcı ile anlaştım aramızda şu şelilde bir konuşma geçti. Güvence olarak işlemcinin arkasındaki pinlerin yamuk vs. olmadığını görmek için fotoğraf istedim atamayacağını söyledi güvenip almalı mıyım ? İlke defa 2. El ürün alacağım...
  11. canokyay

Havit W320 Kablosuz Şarjlı Masa Saati Telefona Zarar Verir mi ?

Masa Saati olarak kullanmak için şu ürünü sipariş ettim. Satıcıya qi2 gibi bir şarj sertfikası olup olmadığını sordum olmadığını söyledi. Bu cihazla iPhone cihazımı kablosuz olarak şarj etsem telefona zarar verir mi ?
  12. canokyay

2. El Ekran Kartı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli ?

2. El Olarak 3060 veya 3060ti Ayarında bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Kargo ile alacağım o yüzden test etme imkanım yok. Arkasındaki güvenlik etiketinin durması dışında neye dikkat etmeliyim ? Satıcıdan ne gibi testler yapmasını isteyebilirim ve furmark gibi testlerde sıcaklığın ne...
  13. canokyay

Cs2 1080p 200 - 250fps Oynatacak Ekran Kartı Önerisi

Elime r3 2200g li b450m-hdv anakartlı bir pc geçti upgrade edip 2. Pc yapmak istiyorum işlemciyi r5 5600 veya 5500 ile upgrade edeceğim. Ekran kartı olarak bütcemi fazla zorlamayacak cs2 1080p de 200 - 250fps de oynatacak ne önerirsiniz ? Uygun fiyatlı 2. El Evga 1070 buldum ama artık 1000...
  14. canokyay

R3 2200g’Den Hangi İşlemciye Geçmeliyim

Elimde R3 2200G li B450M-HDV Anakartlı bir sistem var bu işlemciden hangi işlemciye geçmeliyim(bütcem fazla yok) R5 5600 düşündüm ama biraz pahalı geldi farklı önerebileceğiniz performanslı ama daha ucuz işlemciler var mı ? Amacım ilerde ekran kartı upgrade’i de yapıp CS2 yi 200fps üzerinde...
  15. canokyay

2. Bilgisayar Ile Ne Yapılır ?

Elime R3 2200G Işlemcili 16GB Ramli Ekran Kartsız Bir Pc Geçti. Şu an aktif olarak 7800x3D li 5070 li Sistem kullanıyorum. Bu PC yi 2. PC Olarak Nasıl Değerlendirebilirim ? Linux, Sunucu Olarak Kullanma vb. Tavsiyelerinizi Bekliyorum. Belki ilerde parçaları Upgrade de edebilirim.
  16. canokyay

Matx Ucuz Akvaryum Kasa Tavsiye

Ucuz mATX Küçük Kompakt Bir Kasa Arıyorum Akvaryum Kasa Olabilir Önerilerinizi bekliyorum
  17. canokyay

Matx Uygun Fiyatlı Akvaryum Kasa Tavsiye

Elime Ryzen 3 2200G’li bir sistem geçti yavaş yavaş çok para harcamadan upgrade etmek istiyorum mAtx Küçük Kompakt bir kasa istiyorum akvaryum kasa olabilir Elimdeki psu da pek iyi sayılmaz psu dahil olursa iyi olur ama fiyat açısından çok fark ediyorsa eski psu yu da kullanabilirim Uygun...
  18. canokyay

Ryzen 3’Lü Sistem Upgrade Seçenekleri ve Akvaryum Kasa Önersi ?

Elime Ryzen 3 2200G işlemciye ve Asrock B450M-HDV Anakarta Sahip Bir PC Geçti Bu PC yi Upgrade Etmek Istiyorum Bu Anakarta Hangi Işlemcileri Almam Uygun Olur, En Yüksek Hangi Işlemciyi Alabilirim Veya 2. El Olarak Fiyat Performans hangi işemciyi önerebilirsiniz ? Elimdeki kasa da çok kirli...
  19. canokyay

R7 7800x3D MSI 5070 Sistemim Ne Kadar Eder ?

Yaklaşık 3 Ay Önce Kendime Yeni Bir Sistem Topladım. Tüm parçaların fatura ve garantisi var. Bütün parçaları Özenle üst seviye parçalar olacak şekilde seçtim Eğer Satmak Istersem Bu Sistemi yaklaşık ne kadara satabilirim ? güncel değeri ne kadardır ? Ryzen 7 7800x3D MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI...
Geri