Arama sonuçları: *

1. L

Yeni Topladığım Sistem Çalışmıyor

Lian Li INF 217 MSI MAG B860 TOMAHAWK WIFI Asus RTX 5070 DUAL OC Edition Patriot Venom Viper 2x16 6000 mhz 30cl Kingston KC3000 Gen4 1tb m2ssd Intel Ultra 7 270K Plus Thermalright Phantom Spirit 120 SE Raijintek Cratos 850 W Power Supply Sistem topladım parçaları düzgünce taktım sistem...
  2. L

Tasarım İşleri İçin Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba başlıktan da anlaşılabileceği üzere monitör arıyorum yanık riski yüzünden oled istemiyorum hem bütçemi de aşar ıps güzel renk değerleri olan sorunsuz modeller arıyorum f/p monitör olarak ne önerirsiniz 2 el elden de alabilirim duruma göre 0ı pahalıysa 2k veya 4k olmasını...
  3. L

Öneri İş Programları İçin 2k Monitör Önerisi

Kasa: Lian Li Lancool 217 INF Black E-ATX Mid-Tower Anakart: MSI MAG B860 TOMAHAWK WIFI Intel B860 Soket 1851 DDR5 9200Mhz (OC) M.2 GPU: ASUS DUAL GeForce RTX 5070 12GB OC Edition DUAL CPU: Intel Core Ultra 7 270K Plus RAM: Patriot Viper Venom 2x16 GB 6000 MHz CL30 RAM SSD: Kingston KC3000...
  4. L

Öneri Gaming Gecesi Monitör Önerisi

Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere bugün gaming gecesi indirimleri var indirimlerde önerdiğiniz monitörler nelerdir ben 2k olsun istiyorum çoğunlukla tasarım işleri yaptığım için renkleri de düzgün iyi görmek isterim max 8k bütçem var monitörde ne önerirsiniz? eğer burada indirime girmeyen...
  5. L

🔥İndirim Msı Mpg A850g Gen5 850 W 6499tl

https://pckolik.com.tr/urun/MPG-A850G-PCIE5?ref=akakce&v=1.84.9 A+ diye hatırlıyorum alınabilir
  6. L

❌İndirim Bitti! Thermaltake Toughpower Psu 6299 Tl

https://www.itopya.com/thermaltake-toughpower-gt-1000w-80-gold-120mm-gen-51-atx-31-full-moduler-fanli-siyah-psu_u30981 Başlığı açıldı mı görmedim sanırım b veya b+ tier psu alıp almamak konusunda emin olamadım siz ne diyorsunuz fena değil gibi
  7. L

Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim?

Arkadaşlar sistemim bu şekilde GPU: ASUS DUAL GeForce RTX 5070 12GB OC Edition DUAL CPU: AMD Ryzen 7 9700X 850 W (henüz almadım) RAM: Patriot Viper Venom 2x16 GB 6000 MHz CL30 RAM SSD: Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB KASA: Lian Li Lancool 217 INF Siyah E-ATX Mid-Tower...
  8. L

❌İndirim Bitti! Msı Mag A850gl Gen5 850 W Power Supply 4.820.72 Tl Ücretsiz Kargo

Bence bu fiyata alınır. https://www.pttavm.com/msi-mag-a850gl-pcie5-850w-80-gold-power-supply-p-1477216149?v=1.5.2
  9. L

Toplama İş Bilgisayarı Tavsiyeleri

Arkadaşlar merhaba tekrar başlık açıyorum sistem artık nerdeyse bitmek üzere aşağıda göreceğiniz gibi sadece belli başlı parçalar kaldı GPU: ASUS DUAL GeForce RTX 5070 12GB OC Edition DUAL 32697 TL + 5 taksit CPU: AMD Ryzen 7 9700X (12.154 TL henüz almadım) RAM: Patriot Viper Venom 2x16 GB...
  10. L

Sistemde Kalan Parçalara Öneriler

Arkadaşlar merhaba belki biliyorsunuzdur bir süredir pc topluyorum burada sizlerden bir takım kişilerin yardımı ve tavsiyeleriyle sistem bitmek üzere şuan da parçalar böyle: GPU: (henüz siparişini vermedim)RTX 5070 31999TL...
  11. L

Sistem Toplarken Hangi Parçalar 2 El Alınabilir

Arkadaşlar merhaba son bir kaç gündür pc topluyorum belki sizde daha önceki başlıklarıma denk gelmişsinizdir. Artık yavaştan parçaları almaya başladım fakat bazılarını 2 el alıyorum sizce neyi 2 el almamda problem yok ve alırken nelere dikkat edilmeli kutulu faturalı olması testleri yapılmış...
  12. L

2. El Ürün Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

Arkadaşlar merhaba facebook grupları gibi yerlerde çok uyguna 2 el ürünler satılıyor bu insanlar havale sonrası kargo dediği için ne kadar ref olsa da aktif kullanıyor olsa da bana dolandırıcı gibi geliyor bu tarz alışveriş yöntemlerinde dolandırılmamak için nelere dikkat etmeliyiz bunla ilgili...
  13. L

Sistem Toplama Kararsızlığı: AMD ve Intel Seçenekleri

Arkadaşlar selam sistem toplama konusunda çok kararsız kaldım istediğim veya olabilecek parçaların fiyatlarıyla beraber bir liste yaptım bir AMD bir Intel olmak üzere 2 PC yaptım fakat hangi parça hangisiyle iyi olur anakartı daha iyi alsam ne değişir hangi PSU'yu seçmeliyim parçaları şimdi mi...
  14. L

Sistem Toplama Tavsiyesi

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Clo3D, Adobe uygulamaları çoğunlukla ılustrator, PSD, gibi uygulamaları kullanacağım bir PC toplayacağım bütçem maksimum 80k ne almalıyım? Ne önerirsiniz? Parçaları tek tek mi almalıyım yoksa hazır sistem mi beklemeliyim bilemiyorum tek tek topladığımda çok daha...
  15. L

80 Bin TL Bütçeye Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar selam başlıktan da anlaşılabildiği üzere 80 k bütçem var ve hazır sistem almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bütçem max 80 k 50 55k arasına 5060 ti 16 gb hazır sistemler var siz fiyatına değecek sorun çıkartmayacak her türlü sistemi atabilirsiniz. Clo3d ve Adobe uygulamaları...
  16. L

Max 80 K Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Max 80 k olacak şekilde laptop alacağım fakat hem hangisini alacağımı hem fiyatına değip değemeceğine karar vermekte zorlanıyorum. Hangi laptop ne zaman indirime giriyor nerde girdi bunları da bulamıyorum. Burada sıcak fırsatlarda pek bir şey olmuyor getirde 1000 TL'ye 1 tl...
  17. L

60 K Bütçeye kadar hazır sistem önerisi

60 kya kadar monitör dahil bütçeniz olsa ne yapardınız bu para sizin paranız hepsini harcamak istemiyorsunuz zorda kalmadıkça ve değmedikçe hangi sistemi alırsınız? Bu sistemi Photoshop Illustrator CAD Blender D5 render gibi programlar oyunlar ve yapay zeka araçlarını kullanırken kullanılacak 8...
Geri