Arama sonuçları: *

1. L

Blackout Fon Perde Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Odama fon perde almak istiyorum 220 x 200 civarında bir şey yeterli olur sanırım, siyah renkte. Ses yalıtımı çok önemli değil ama ışığı kesmesi benim için önemli. Odam direkt doğuya bakıyor ve sabahları çok güneş alıyor. Işığı güzel kesen, bildiğiniz fiyat-performans...
  2. L

Tekrardan Üniversiteye Kayıt Olmak İçin Yeterli Sürem Var mı?

Arkadaşlar merhaba ben dgs veya yksye girerek 4 senelik bölüm okumak istiyorum ön lisans mezunuyum şuanlık yoklama dönemi kısmında 1 yıl 29 gün tecilim var halen daha bu süre zarfında bu sınavlara girerek tekrar kayıt oluşturacak zamanım var mı
  3. L

Lisansız Uygulama Kullanımı Yüzünden Gelen Mail

Arkadaşlar merhaba, Üniversiteden mezun olabilmem için yapmam gereken tasarım projesini SketchUp üzerinden hazırlamam gerekiyordu. Hatta daha önce okulda hiç SketchUp dersi almamış olmama rağmen, bu programı kendi kendime öğrenerek bir final projesi ortaya koymak durumunda kaldım. Bu final...
  4. L

Yardım Gaming İçin Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba gaming kulaklık arıyordum fakat pek anladığım söylenemez kulaklıkta neye dikkat edilmeli ben 7.1 olsun mikrofon kalitesi düzgün olsun gibi bir şey arıyorum siz bu bütçede ne önerirsiniz?
  5. L

Prime Gaming Dispatch?

Az önce lunada ne oyun veriliyor diye bakarken dispatch indirmeden oyna diye bir şey çıktı karşıma ve tıkladığımda anasayfaya yönlendiriyordu beni şimdi sayfayı yenilediğim de gitti. Temmuz ayı oyunları içerisinde var gibi haberler okudum bazı yabancı sitelerde bize neden verilmedi? Görseli...
  6. L

Steam Ailemize Üye Arıyoruz

Arkadaşlar merhaba, başlıktan da anlayabileceğiniz üzere Steam ailemize üye arıyoruz. Ailede iki kişilik yer var. 550 civarı oyunumuz var. Düzenli oyun alan birisiyseniz çok iyi olur. Ailede aradığımız oyunlar şunlardır Tlou p1 p2, silent hill 2 ve f, Black Myth: Wukong, The First Berserker...
  7. L

Steam Ailesi Hakkında

Arkadaşlar merhaba bildiğinizi üzere steam aile hesabı politikası değişti. Sadece arkadaşınsa o kişi aileye alabiliyorsun ama aileden atılırsa veya çıkarsa 1 sene boyunca başka ailelere giremiyor. Bizim steam ailemiz var ben dahil 4 kişiyiz 2 kişilik yer var yani (kendin hariç 5 insan) ben bizim...
  8. L

Bunu Alırsam Kara Geçer Miyim?

steamidledan kartları otomatik düşürüp satsam kar bırakır mı bırakırsa kaç bırakır veya şansımı deneyip kartları birleştirirsem pahalı arkaplanları çıkabiliyor ne diyorsunuz?
  9. L

Steam Görsel Yüklenmeme Sorunu

Görseldeki gibi steam revodan steami silip yeniden kurdum hala aynı sorun ne olabilir (revodan steam silmeyin client silcek sandım her şeyi sildi)
  10. L

Thermal Throttling ve Over Heating Problemi

Arkadaşlar merhaba arkadaşıma yeni bir sistem topladık bileşenler şu şekilde. Lian Li INF 217 MSI MAG B860 TOMAHAWK WIFI Asus RTX 5070 DUAL OC Edition Crucial Pro 16 GB 6400 MHz CL38 CP16G64C38U5B Kingston KC3000 Gen4 1tb m2ssd Intel Ultra 7 270K Plus Thermalright Phantom Spirit 120 SE...
  11. L

Çözüldü✓ Yeni Topladığım Sistem Çalışmıyor

Lian Li INF 217 MSI MAG B860 TOMAHAWK WIFI Asus RTX 5070 DUAL OC Edition Patriot Venom Viper 2x16 6000 mhz 30cl Kingston KC3000 Gen4 1tb m2ssd Intel Ultra 7 270K Plus Thermalright Phantom Spirit 120 SE Raijintek Cratos 850 W Power Supply Sistem topladım parçaları düzgünce taktım sistem...
  12. L

Tasarım İşleri İçin Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba başlıktan da anlaşılabileceği üzere monitör arıyorum yanık riski yüzünden oled istemiyorum hem bütçemi de aşar ıps güzel renk değerleri olan sorunsuz modeller arıyorum f/p monitör olarak ne önerirsiniz 2 el elden de alabilirim duruma göre 0ı pahalıysa 2k veya 4k olmasını...
  13. L

Öneri İş Programları İçin 2k Monitör Önerisi

Kasa: Lian Li Lancool 217 INF Black E-ATX Mid-Tower Anakart: MSI MAG B860 TOMAHAWK WIFI Intel B860 Soket 1851 DDR5 9200Mhz (OC) M.2 GPU: ASUS DUAL GeForce RTX 5070 12GB OC Edition DUAL CPU: Intel Core Ultra 7 270K Plus RAM: Patriot Viper Venom 2x16 GB 6000 MHz CL30 RAM SSD: Kingston KC3000...
  14. L

Öneri Gaming Gecesi Monitör Önerisi

Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere bugün gaming gecesi indirimleri var indirimlerde önerdiğiniz monitörler nelerdir ben 2k olsun istiyorum çoğunlukla tasarım işleri yaptığım için renkleri de düzgün iyi görmek isterim max 8k bütçem var monitörde ne önerirsiniz? eğer burada indirime girmeyen...
  15. L

🔥İndirim Msı Mpg A850g Gen5 850 W 6499tl

https://pckolik.com.tr/urun/MPG-A850G-PCIE5?ref=akakce&v=1.84.9 A+ diye hatırlıyorum alınabilir
  16. L

❌İndirim Bitti! Thermaltake Toughpower Psu 6299 Tl

https://www.itopya.com/thermaltake-toughpower-gt-1000w-80-gold-120mm-gen-51-atx-31-full-moduler-fanli-siyah-psu_u30981 Başlığı açıldı mı görmedim sanırım b veya b+ tier psu alıp almamak konusunda emin olamadım siz ne diyorsunuz fena değil gibi
  17. L

Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim?

Arkadaşlar sistemim bu şekilde GPU: ASUS DUAL GeForce RTX 5070 12GB OC Edition DUAL CPU: AMD Ryzen 7 9700X 850 W (henüz almadım) RAM: Patriot Viper Venom 2x16 GB 6000 MHz CL30 RAM SSD: Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB KASA: Lian Li Lancool 217 INF Siyah E-ATX Mid-Tower...
  18. L

❌İndirim Bitti! Msı Mag A850gl Gen5 850 W Power Supply 4.820.72 Tl Ücretsiz Kargo

Bence bu fiyata alınır. https://www.pttavm.com/msi-mag-a850gl-pcie5-850w-80-gold-power-supply-p-1477216149?v=1.5.2
  19. L

Toplama İş Bilgisayarı Tavsiyeleri

Arkadaşlar merhaba tekrar başlık açıyorum sistem artık nerdeyse bitmek üzere aşağıda göreceğiniz gibi sadece belli başlı parçalar kaldı GPU: ASUS DUAL GeForce RTX 5070 12GB OC Edition DUAL 32697 TL + 5 taksit CPU: AMD Ryzen 7 9700X (12.154 TL henüz almadım) RAM: Patriot Viper Venom 2x16 GB...
  20. L

Sistemde Kalan Parçalara Öneriler

Arkadaşlar merhaba belki biliyorsunuzdur bir süredir pc topluyorum burada sizlerden bir takım kişilerin yardımı ve tavsiyeleriyle sistem bitmek üzere şuan da parçalar böyle: GPU: (henüz siparişini vermedim)RTX 5070 31999TL...
Geri