Arama sonuçları: *

1. H

Gamer gen TR sorumsuzluğu!

Yaklaşık 1 ay önce gamer Gen.TR'den FİFİNE A8T Mikrofon satın aldım ürün geldikten 2 gün sonra iade verdim yanış ürün sipariş verdiğim için iade için aradım faturanın kurumsal oldugunu iadesini kesmem gerekiyor mu diye sordum kesmeniz gerekmiyor işleme alınacak fatura iptal edilecek diye...
  2. H

DJI Remote Controller nerden alayım

Merhaba avata 2 aldım drone uçurmaya yeni başlayacağım ama remote controller 3 uyguna nerden bulabilirim ?
  3. H

2.Monitör (Dikey) Öneri

Merhabalar hali hazırda OLED 32 inç GİGABYTE marka monitörüm var yanına dikey konumda sadece görsel olarak bişeyler açabileceğim bi monitör istiyorum FHD ile 2K arasında görüntüde cok fark olur mu inanın hiç anlamıyorum bazende fps oyunlar için yana FHD yüksek hz li bi monitör alayım diyorum...
  4. H

5080-9850xd için anakart önerisi

Merhaba 5080 ve 9850 kombinli bi sistem toplayacağım anakart olarak hangilerini önerirsiniz MSI MB MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI forumlarda önerilenler arasında bu var başka önerileriniz nelerdir teşekkür ediyorum şimdidem
  5. H

Lian Li Kasa Fanı Yardım !

Arkadaşlar işin içinden çıkamaz oldum bana 6 adet reverse - 2 adet normal lian li kasa fanı lazım TL mi SL mi yoks SL-İNF mi bi türlü çıkamadım stoklar olan var olmayan var bana önerebileceğiniz nedir bütçe sorun değil yeterki şık dursun
  6. H

3-5 K KLAVYE ÖNERİSİ

Merhabalar biraz olsada gösteriş yandan klipsli veya herhangi gösterişi olan klavye arıyorum günde 2-3 fps oyun oynuyorum tercihim siyah veya siyah beyaz olması
  7. H

Yardım 4K OLED 32" monitör tavsiyesi

Arkadaşlar 4k oled 32" monitör ihtiyacım var ne alayım karar veremedim Samsung OLED G8 modeli öneriliyor ama oled panelmiş qdoled vs birsürü değişik modeller var iyice kafam karıştı yardımcı olurmusunuz
  8. H

Lian Li strimer hangilerini almam gerek?

Merhaba anakartım ASUS b 650 Plus Wi-Fi ekran kartım ise ASUS TUF 4080 Super bu ikisine Lian Li strimer kablo almak istiyorum ama hangilerinden alacağımı bilemedim sizden ricam linkle beraber paylaşmanız ve son olarak Lian Li'nin Wireless fanı gelecek içinden Wireless alıcısıda cıkıyor...
  9. H

MousePad Önerisi 1500-2000

merhabalar çok prof şekilde fps oynamıyorum ama bilekten oynuyorum ani reflek hareketlerim cok yok ona göre 40*40 veya 50*50 mousepad istiyorum şuan klassegear pro var ama cok kaygan değil gibi geliyor bana o yüzden değiştirme tarafındayım bütçe 1500-2000 arası cıkartabailirim
  10. H

Finger Grip tutuş için mouse önerisi

Arkadaşlar Lamzu veya Wlhouse mouselarından hangisi finger grip tutuş için uygundur el ölçüsü 18 cm
  11. H

Delikli Mouse Önerisi

https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-pro https://wraithesports.com/products/angry-miao-infinity-wireless-mouse arkadaşlar sizce hangisini tercih etmeliyim biraz gösterişli delik bi mouse istiyorum el terlemesi oldugu için magnezyuma yöneldim
  12. H

Yardım 7-8 K Bütçe ile Mouse Önerisi

Arkadaşlar bütçede problem yok hem fps oyunlarda faydalı hemde biraz gösterişi olan bir mouse istiyorum palm tutuş elimde terleme problemi var https://wraithesports.com/products/angry-miao-infinity-wireless-mouse bunu öneren kişier oldu sizlerin önerisi nedir ?
Geri