Bunun sebebi de artan mazot ve benzin fiyatlarıdır. Bu durum, ülkedeki lojistik maliyetlerini ciddi şekilde artırdı. Markaları da anlamak gerek; günde 5.000...
haklısınız hocam kimseyi karalama peşinde değiliz ama calısanlarının hatası kullanıcının alışverişini etkiliyorsa bunu düzeltmekle yükümlüler ki daha cok...
Tekrar merhaba, bu süreç hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum alışveriş yapacak arkadasların güvenli bi şekilde alışveriş yapmaları için evet iademi...
Yaklaşık 1 ay önce gamer Gen.TR'den FİFİNE A8T Mikrofon satın aldım ürün geldikten 2 gün sonra iade verdim yanış ürün sipariş verdiğim için iade için aradım...
malesef stok kalmamıs djı kendi sitesinde 15 bin tl cok ucuk bi rakam sanırım başka öneriniz varmı sarı sitelerde 6-7 bine yurt dısı var 2.el ama pek...
Merhabalar hali hazırda OLED 32 inç GİGABYTE marka monitörüm var yanına dikey konumda sadece görsel olarak bişeyler açabileceğim bi monitör istiyorum FHD...
Merhaba 5080 ve 9850 kombinli bi sistem toplayacağım anakart olarak hangilerini önerirsiniz
MSI MB MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI forumlarda önerilenler...
Arkadaşlar işin içinden çıkamaz oldum bana 6 adet reverse - 2 adet normal lian li kasa fanı lazım TL mi SL mi yoks SL-İNF mi bi türlü çıkamadım stoklar olan...