haklısınız hocam kimseyi karalama peşinde değiliz ama calısanlarının hatası kullanıcının alışverişini etkiliyorsa bunu düzeltmekle yükümlüler ki daha cok cok cok yeni firmalar bu sorunları görüp çözüm almaları gerekiyor ki önleri açılsın fiyatları güzel indirimleri gerçek aslında ama her şey...
Tekrar merhaba, bu süreç hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum alışveriş yapacak arkadasların güvenli bi şekilde alışveriş yapmaları için evet iademi tekrar aldırdılar hatalarını anlayıp (müşteri temsilcilerinin verdiği hatalı bilgiyi ses kayıtlarında bulamamıslar sözde ) yaklasık 2 hafta...
Yaklaşık 1 ay önce gamer Gen.TR'den FİFİNE A8T Mikrofon satın aldım ürün geldikten 2 gün sonra iade verdim yanış ürün sipariş verdiğim için iade için aradım faturanın kurumsal oldugunu iadesini kesmem gerekiyor mu diye sordum kesmeniz gerekmiyor işleme alınacak fatura iptal edilecek diye...
malesef stok kalmamıs djı kendi sitesinde 15 bin tl cok ucuk bi rakam sanırım başka öneriniz varmı sarı sitelerde 6-7 bine yurt dısı var 2.el ama pek güvenemiyorum
Merhabalar hali hazırda OLED 32 inç GİGABYTE marka monitörüm var yanına dikey konumda sadece görsel olarak bişeyler açabileceğim bi monitör istiyorum FHD ile 2K arasında görüntüde cok fark olur mu inanın hiç anlamıyorum bazende fps oyunlar için yana FHD yüksek hz li bi monitör alayım diyorum...
Merhaba 5080 ve 9850 kombinli bi sistem toplayacağım anakart olarak hangilerini önerirsiniz
MSI MB MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI forumlarda önerilenler arasında bu var başka önerileriniz nelerdir teşekkür ediyorum şimdidem
Arkadaşlar işin içinden çıkamaz oldum bana 6 adet reverse - 2 adet normal lian li kasa fanı lazım TL mi SL mi yoks SL-İNF mi bi türlü çıkamadım stoklar olan var olmayan var bana önerebileceğiniz nedir bütçe sorun değil yeterki şık dursun