Hocam shgm ve drone işlerimiz için kullanacağımız bir setup diziyoruz şef ve müdürlerimizin istediği marka modelleri toplamamız gerekiyor o yüzden o markaya yöneldik mecburen bu ram 65-70 k dan aşağı yok mağazalarda daha uyguna bulabilceğim sıfırı varsa önericeğiniz bir site kampanya yapıyor...
Yani bilemiyorum fatura yok garanti var memtest istiyorum şuan onu yapma imkanım yok diyor 8 saat açılmış test edilmiş borç karşılığı alınmış bi ürün oyun bile oynanmamış yani kafam karıstı inanın
Hocalarım yazdım simdi arkadaşa test sonuclarını görüntü alındı sadece diyor oyun oynanmadı bile diyor o yüzden test bile yapmamıslar ne diyeyim 15 dakikalık occt testi yaparsam ekranda ne görmem lazım olumlu olup almam icin ve benim anakartım msi tomahawk x870 işlemcimde 9850x3d bu ramde bi...
Arkadaşlar merhaba bu görseldeki RAM'i 30.000'e alayım mı? Ürün sıfır test edilmiş. Sadece faturasız TR garantili. Fiyatı bayağı uygun geldi. Şüphelenmem gerekiyor mu? Almadan önce nelere dikkat etmeliyim? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Bilgi verir misiniz?