hakanaykutt isimli üyenin son içerikleri

1. H

Trident Z5 64gb Cl28 2.El Alınır mı ?

msi anakart ram listesine bu kodu yazıyorum cıkmıyor ama 32 gb olanı cıkıyor 64 olanı cıkmıyor sizce neden
  2. H

MSİ TOMAHAWK X870 ve 9850xd hocam
  3. H

Bi kaç tane link atma şansınız varmı hocam
  4. H

hocam ramin fiyatı zaten güzel ve bozulsada garantide pek işlem yapılacağını zannetmiyorum
  5. H

Arkadaşlar satıcı testleri attı bi sorun gözüküyormu ?
  6. H

Hocam şartname üzeri değil ama müdür sözü şartname gibi oluyor bizde az cok resmi kuruma bağlı olduğumuz için
  7. H

Hocam shgm ve drone işlerimiz için kullanacağımız bir setup diziyoruz şef ve müdürlerimizin istediği marka modelleri toplamamız gerekiyor o yüzden o markaya yöneldik mecburen bu ram 65-70 k dan aşağı yok mağazalarda daha uyguna bulabilceğim sıfırı varsa önericeğiniz bir site kampanya yapıyor...
  8. H

Hocam peki pg hakkında bilgi verirmisiniz hiç alım yapmadım o sekil çünkü bana artısı nedir
  9. H

Peki fiziksel olarak testten kastınız nedir testleri yarın sabah baslatır aksama kadar beklerim diyor memtest icin
  10. H

Yani bilemiyorum fatura yok garanti var memtest istiyorum şuan onu yapma imkanım yok diyor 8 saat açılmış test edilmiş borç karşılığı alınmış bi ürün oyun bile oynanmamış yani kafam karıstı inanın
  11. H

Tekrar soruyorum hocam benim setupta uyumlu mu? peki yukarıda yazdım bilgileri
  12. H

Hocalarım yazdım simdi arkadaşa test sonuclarını görüntü alındı sadece diyor oyun oynanmadı bile diyor o yüzden test bile yapmamıslar ne diyeyim 15 dakikalık occt testi yaparsam ekranda ne görmem lazım olumlu olup almam icin ve benim anakartım msi tomahawk x870 işlemcimde 9850x3d bu ramde bi...
  13. H

Hocam ne testi yapmam gerekiyor gidip yerindede test edebilirim kuşkumu nasıl atabilirim icimden
  14. H

Hocam merhaba acılıp test edilmiş sadece seri numaralarını verdi bana baktım gskillde ürün gözüküyor fakat hala içimde kuşku var
  15. H

Arkadaşlar merhaba bu görseldeki RAM'i 30.000'e alayım mı? Ürün sıfır test edilmiş. Sadece faturasız TR garantili. Fiyatı bayağı uygun geldi. Şüphelenmem gerekiyor mu? Almadan önce nelere dikkat etmeliyim? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Bilgi verir misiniz?
Geri