Arama sonuçları: *

• Users: qutalbin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Anakartı tam oturtamıyorum. Yardım lazım.

Anakartı taktığım zaman alttaki vidalar yerine oturuyor ama üsttekiler tam denk gelmiyorlar ne yapmalıyım? https://imgur.com/a/z9qTFw5
  2. Q

10.000 TL Civarı 2K 27 İnc Monitör Önerir Misiniz?

Burada sizlerin de yardımıyla 5070 Ti ve 7800X3D bilgisayar topladım ve hafta içi kuracağım. Bunun yanına bir de renkleri canlı ve doygun gözüken 2K monitör istiyorum. Daha çok hikayeli oyun oynayacağım. Arada da arkadaşlarla BF1 CS falan girerim o kadar. Ana isteğim renklerin canlı gözükmesi...
  3. Q

5070 ti için hangi kasayı almalıyım?

5070 ti ve 7800x3d kule tipi soğutma kasa diziyorum ve buna göre psu olmayan kasaya ihtiyacım var. Ne almalıyım? Bütçe 4000-5000
  4. Q

Hangi 5070 sistemi almalıyım?

Dün benzer bir konu açıp genel olarak bilgi edindikten sonra aklımdaki sistemleri düzenledim ve tekrar soracağım. Aşağıdaki sistemlerin ikiside 70 bin TL'ye geliyor şu anki halleriyle, hangisi tercih edilmeli...
  5. Q

Bu 5070 sistem alınır mı?

Düşündüğüm hazır sistem Daha önce hiç masaüstü toplamadım o yüzden neyi nasıl yapmam gerektiğinden emin değilim, bu fiyatları vermişken 9070xt al diyenler daha ağırlıkta ama hiç amd kullanmadım o yüzden emin değilim. Bunu inceleyip geri dönüş yapabilirseniz güzel olur. Edit: tavsiye üzerine...
Geri