Arama sonuçları: *

• Users: kratos_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

1k Civarına F/P Mousepad

Merhaba eski kullandığım mousepad artık yapısı bozulduğu için yeni 1 mousepad ihtiyacım var ama piyasada aşırı fazla model ve stil var 5 6 tane seçtim kafamda bu mousepadları kullanan veya bilgisi olan yada başka mousepad önerisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim bulduğum mousepadlar...
  2. K

Ktc H27e6 İnceleme

Herkese merhaba 21 gün önce trendyol üzerinden 10.479 TL'ye aldığım monitörümün elimden geldiğince incelemesini yapıp kendi görüşlerimi değerlendireceğim. Teknik Özellikler Ekran Boyutu (İnç): 27 İnç Ekran Çözünürlüğü: 2560x1440 piksel Ekran Teknolojisi: Yenileme Hızı: 300(OC 320) Hz Tepki...
  3. K

Mikado Md-Sbt25 Alınır mı?

500 ile 800 tl arası bütçem var hoparlörden tek beklentim youtube izlerken üzmesin kulaklıktan sıkıldığımda hikaye oyunu oynarken sesler patlamasın beyaz ve rgb olsun istiyorum 250 tl kuponla 750 TL'ye geliyor sizce bu hoparlör alınır mı? kullananlar var ise yorum yapabilirmi
  4. K

F/P Oyun Kolu Önerileri

merhaba ben kendime 1 tane oyun kolu arıyorum bilgisayar için 2.4ghz destekli olması önemli anakartımda bt yok hikayeli oyunlar ve nadiren fps oyunları için arıyorum bütçem 1500 tl ile 2500 tl arası çok fazla model buldum ancak çok kararsızım bulduğum bazı modeller...
  5. K

Ktc H27e6 Monitörümü Alalı 1 Hafta Oldu ve 2 Tane Sıkışık Piksel Oluştu

KTC h27e6 monitörümü alalı 1 hafta oldu ve 2 tane sıkışık piksel oluştu Birinci piksel siyah renkte yeşilde kalıyor ikinci piksel işe siyah renkte sarıda kalıyor kalan renklerde ise işlevini devam ettiriyor sizce iade etmelimiyim değişim istesem yaparlarmı göze çok batmıyor köşeye doğru ama...
  6. K

Ktc H27e6 27 Alınır mı?

[H3...
  7. K

2k altına alınabilecek wireless mouse önerileri

kesinlikle 2kyı geçmemesi lazım arkadaşıma hediye mouse alacağım kablosuz olması önemli paw3395 modeller istiyorum paw3311 olsun istemiyorum bu fiyata önerileriniz nelerdir. Kendi kullandığım mouse bu =...
  8. K

Çözüldü✓ 2-3K Arası sıvı soğutma

2 ile 3k bandında bir sıvı soğutma almak istiyorum. İşlemcim şuan ryzen 5 5600x stok soğutucu ile kullanıyorum. Boşta 60 derecelerde takılıyor ve cs2 valorant oynarken 85-90 derece arası aşırı yüksek sıcaklıklara çıkıyor. Kasam bu...
Geri