K

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• K
      kratos_, 1k Civarına F/P Mousepad başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      speed veya hibrit olsun istiyorum
    • K
      yıkayınca hocam yapısının değiştiğine eminim sadece suyla bile denedim yeni alınanın yerini tutmuyor artık bende çok para vermek yerine bu ucuzlardan birine...
    • K
      kratos_, ❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      benimki iptal edildi maalesef
    • K
      hocam öyle olmuyor ama zaten mousepad ömrü maks 1 yıl sonra değişmek gerekiyor zaten
    • K
      mousepada okadar vermek garip geliyor açıkçası
    • K
      kratos_, Mouse / Mousepad kategorisinde 1k Civarına F/P Mousepad başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba eski kullandığım mousepad artık yapısı bozulduğu için yeni 1 mousepad ihtiyacım var ama piyasada aşırı fazla model ve stil var 5 6 tane seçtim...
    • K
      kratos_, Ktc H27e6 İnceleme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      galiba özellikler arttıkça panelin sorunsuzluğuda düşüyor ondan kaynaklı olabilir
    • K
      İnceleme için teşekkürler. Tahmin ettiğim gibi kağıt üstünde tüm özellikleri çok iyi dursa da kronik sorunları fazla. KTC'nin daha düşük bütçedeki...
    • K
      kratos_, Ktc H27e6 27 Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      aldım hocam profılımde kendımce ınceledım 1781377029 profılımde kendımce ınceledım bakmak ıstersen tüm yaşadıklarımı
    • K
      Eline emeğine sağlık, başta görselleri görünce epeyce şaşırmıştım, sonra açıklamanı gördüm :)
    • K
      kratos_, Ktc H27e6 İnceleme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bende arayüz beyaz ve tüm yazılar siyah (başlıklar hariç) ama telefondan bakınca hepsi farklı farklı renk olmuş nedenini anlamadım
    • K
      kratos_, Monitör kategorisinde Ktc H27e6 İnceleme başlıklı bir konu açtı.
      Herkese merhaba 21 gün önce trendyol üzerinden 10.479 TL'ye aldığım monitörümün elimden geldiğince incelemesini yapıp kendi görüşlerimi değerlendireceğim...
      • ktc-h27e6-unbox-2.webp
      • ktc-h27e6-unbox-3.webp
      • ktc-h27e6-setup-1.webp
      • ktc-h27e6-io-1.webp
      • ktc-h27e6-design-1.webp
      • ktc-h27e6-design-5.webp
      • ktc-h27e6-ergo-4.webp
      • ktc-h27e6-ergo-3.webp
    • K
      kratos_, Ses Sistemleri kategorisinde Mikado Md-Sbt25 Alınır mı? başlıklı bir konu açtı.
      500 ile 800 tl arası bütçem var hoparlörden tek beklentim youtube izlerken üzmesin kulaklıktan sıkıldığımda hikaye oyunu oynarken sesler patlamasın beyaz ve...
      • 86514b25-0ae8-4e39-aa3d-ef899eeeefb5.webp
    • K
      kratos_, F/P Oyun Kolu Önerileri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Anladım teşekkürler bana ne tavsiye ederdin 1780116433 Sence 2k civarına üstü altı farketmez en iyi sorunsuz konsol hangisi
    • K
      kratos_, Direksiyon/Gamepad kategorisinde F/P Oyun Kolu Önerileri başlıklı bir konu açtı.
      merhaba ben kendime 1 tane oyun kolu arıyorum bilgisayar için 2.4ghz destekli olması önemli anakartımda bt yok hikayeli oyunlar ve nadiren fps oyunları için...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,765
Üyeler
198,191
Son üye
Çağatay Ç.
Geri