kratos_ isimli üyenin son içerikleri

1. K

Ktc H27e6 İnceleme

bende arayüz beyaz ve tüm yazılar siyah (başlıklar hariç) ama telefondan bakınca hepsi farklı farklı renk olmuş nedenini anlamadım
  2. K

Ktc H27e6 İnceleme

Herkese merhaba 21 gün önce trendyol üzerinden 10.479 TL'ye aldığım monitörümün elimden geldiğince incelemesini yapıp kendi görüşlerimi değerlendireceğim. Teknik Özellikler Ekran Boyutu (İnç): 27 İnç Ekran Çözünürlüğü: 2560x1440 piksel Ekran Teknolojisi: Yenileme Hızı: 300(OC 320) Hz Tepki...
  3. K

Mikado Md-Sbt25 Alınır mı?

500 ile 800 tl arası bütçem var hoparlörden tek beklentim youtube izlerken üzmesin kulaklıktan sıkıldığımda hikaye oyunu oynarken sesler patlamasın beyaz ve rgb olsun istiyorum 250 tl kuponla 750 TL'ye geliyor sizce bu hoparlör alınır mı? kullananlar var ise yorum yapabilirmi
  4. K

F/P Oyun Kolu Önerileri

Anladım teşekkürler bana ne tavsiye ederdin 1780116433 Sence 2k civarına üstü altı farketmez en iyi sorunsuz konsol hangisi
  5. K

F/P Oyun Kolu Önerileri

merhaba ben kendime 1 tane oyun kolu arıyorum bilgisayar için 2.4ghz destekli olması önemli anakartımda bt yok hikayeli oyunlar ve nadiren fps oyunları için arıyorum bütçem 1500 tl ile 2500 tl arası çok fazla model buldum ancak çok kararsızım bulduğum bazı modeller...
  6. K

Ktc H27e6 Monitörümü Alalı 1 Hafta Oldu ve 2 Tane Sıkışık Piksel Oluştu

2 tane var zaten biri hiç belli olmuyor diğeride ortaya değil köşeye yakın hocam zaten siyah dışı her rengi verebiliyor 1779493139 Hocam dediğiniz doğru uğraşsam zaten en kötü tüketici hakları ile bile alırım paramı ama 10kyada 27 2k 300hz 450 nit Bi monitör alamam işte pikseller göze batmıyor...
  7. K

tam 10a almıştım 1779487139 ya zaten benimki ölüde piksel de değil bide 2k olduğu için oyun oynarken aşırı siyah 1 nokta olmadığı sürece doğru renklerde ve ücra köşelerde nasıl memnun musun acaba monitörden
  8. K

hocam biraz araştırdım ölü pikseller ve stuck pixeller birbirinden dolayı artma ihtimali yokmuş eğer olacaksa zaten panelden dolayı hiç olmasada olurmuş iade edersem gelecek monitördede %90 falan ölü piksel çıkacak. satıcıda zaten değerlendirmelerde gördüğüm kadarıyla iade işleminde sorun...
  9. K

Değişim yapılmadığını istersem iade edebileceğim söylendi gönderirsem incelenip iade kararı çıkacakmış şuanki fiyatida aldığım fiyatın üstünde ve zaten göndersem bile iade alırmı uğraştırırmı bilmiyorum zaten çok ölü piksel gelen 1 monitör yenisindende çıkabilir Korkum daha fazla çıkması eğer...
  10. K

KTC h27e6 monitörümü alalı 1 hafta oldu ve 2 tane sıkışık piksel oluştu Birinci piksel siyah renkte yeşilde kalıyor ikinci piksel işe siyah renkte sarıda kalıyor kalan renklerde ise işlevini devam ettiriyor sizce iade etmelimiyim değişim istesem yaparlarmı göze çok batmıyor köşeye doğru ama...
  11. K

Ktc H27e6 27 Alınır mı?

[H3...
  12. K

2k altına alınabilecek wireless mouse önerileri

8K yı almak ıcın zaten ust duzey bır ıslemcı lazım hocam ve o arkadasımda yok zaten ben 8k hz kullandım ve katkısını goremedım aksıne cs2 oynadıgımda dalgalanma yaptıgından 8k hz kullanmıyoruz biz
  13. K

2K yı geçmesin istiyorum mousu bılıyorum arkadasımda var güzel mouse
  14. K

kesinlikle 2kyı geçmemesi lazım arkadaşıma hediye mouse alacağım kablosuz olması önemli paw3395 modeller istiyorum paw3311 olsun istemiyorum bu fiyata önerileriniz nelerdir. Kendi kullandığım mouse bu =...
Geri