kayıtsız alırsan 4 ay 1 hattı kullanabiliyorsun sonra şebeke kesiliyor eğer ama 2 hatlı telefonlarda bu 8 aya çıkıyor toplamda o ve bu yenilenme her yıl 1 ocakta yenileniyor şuan alırsan ağustosa kadar kullanabiliyorsun sorunsuz birde diğer yol var bir şekilde imei atıyorlar o şekilde...
eğer yd istiyorsan o paraya 17t pro alabilirsin ve diğer telefonların yanında seni çağ atlatır
yada a57 alabilirsin kullanım senaryona önceliklerine ve yd isteyip istememene göre karar vermelisin
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CW64G566?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1#averageCustomerReviewsAnchor bu nasıl olur hocam kupon ile
[H3 id='Game+In+Game+Cool+Siyah+5x12cm+Argb+Fanl+M.atx+bu+modelde+2050+tl+ve+5+fanl+fan+olarak+bile+bana+uygun+geliyor+ama+fanlarnn+grnts+bence+gm+masterda+daha+iyi+bu+boyut+olarak+gm+mastera+kyasla+nasl']Game In Game Cool Siyah 5x12cm Argb Fanlı M.atx bu modelde 2050 tl ve 5 fanlı fan olarak...
Merhaba GM Game Master Gm-X1 Tuştan Değişmeli 3x Rgb Fanlı Gaming Mini Akvaryum kasayı çok uygun buldum kendi kullandığım kasanın önündeki üç fanın ikisi bozuldu biride teklemeye başladı zaten ön tarafa 3 fan aldığımdada bu kasa parası olacak görüntüsünüde beğendim açıkçası sadece parçalar...
sıfır değilde 2. el için dedim zaten arkadaş 11e almıştı yaz başı sıfır olarak olmaz zaten
1786575037
şuan 2k için ekran kartını 3080 yapıcam hem ucuz bi upgrade olacak değecek hemde satarkende 3080li ddr4 satmak daha kolay olur gibi dediğin gibi paramıda saklayacağım yorumun için teşekkürler...
sence peki 10k civarına 5800x3d falan düşerse onu alıp 2 sene falan beklemek nasıl olur kriz bitesiye kadar
1786572016
sence peki 10k civarına 5800x3d falan düşerse onu alıp 2 sene falan beklemek nasıl olur kriz bitesiye kadar
1786572041
bende biraz baktım minimal derecede yapar gibi
merhaba şuan ryzen 5 5600lü ve 3060lı bir sistem kullanıyorum haftaya 3080 12lik versiyon takacağım kasama çok bir bütçem yok ama 5600ü satıp onun üstüne 4 5k ekleyip ryzen 7 5800x almalımıyım 2k kullanacağım kasamı ve biraz fps değerlerinde farklara baktım fps oyunlarında %5 maks fark ve hikaye...
aldırdım fun60 bütçesini ayarladı bence en iyisini yaptı ben dahil 6 arkadaşım kullanıyoruz sorunsuz diğerlerinden az daha pahalı ama hakkını veriyor bence
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 senedir fun 60 max (https://www.gaming.gen.tr/urun/660797/akko-monsgeek-fun60-max-shine-through-black-pink-gradient-hall-effect-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/) modelini kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım aksine gayet...
Merhaba bana 15 20k mahlı ince telefon boyutlarında hafif taşıması kolay uzun ömürlü bir powerbank lazım önerisi olanlar varmı
https://www.trendyol.com/xiaomi/power-bank-usb-ve-usb-c-portu-ve-usb-c-entegre-kablo-20000mah-33w-bhr8975gl-mavi-p-877002436
bunu buldum ama kullanan varsa nasıl
yıkayınca hocam yapısının değiştiğine eminim sadece suyla bile denedim yeni alınanın yerini tutmuyor artık bende çok para vermek yerine bu ucuzlardan birine yöneleceğim nasılsa 6 ayda 1 yılda değişiyorum