kratos_ isimli üyenin son içerikleri

1. K

Xiaomi 13 Ultra 16/512 Hala Alınır mı?

38kya sence xiaomi 17 512 alınır mı? peki 1785279143 38kya sence xiaomi 17 512 alınır mı? peki
  2. K

Xiaomi 13 Ultra 16/512 Hala Alınır mı?

merhaba yurtdışı xiaomi 13 ultra 16/512 alınır mı? kullanan arkadaşlar performansı nasıl acaba (25k)
  3. K

En Ucuz F/P Manyetik Klavye

aldırdım fun60 bütçesini ayarladı bence en iyisini yaptı ben dahil 6 arkadaşım kullanıyoruz sorunsuz diğerlerinden az daha pahalı ama hakkını veriyor bence
  4. K

En Ucuz F/P Manyetik Klavye

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 senedir fun 60 max (https://www.gaming.gen.tr/urun/660797/akko-monsgeek-fun60-max-shine-through-black-pink-gradient-hall-effect-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/) modelini kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım aksine gayet...
  5. K

20000 Mah F/P Powerbank Tavsiyesi

Merhaba bana 15 20k mahlı ince telefon boyutlarında hafif taşıması kolay uzun ömürlü bir powerbank lazım önerisi olanlar varmı https://www.trendyol.com/xiaomi/power-bank-usb-ve-usb-c-portu-ve-usb-c-entegre-kablo-20000mah-33w-bhr8975gl-mavi-p-877002436 bunu buldum ama kullanan varsa nasıl
  6. K

1k Civarına F/P Mousepad

speed veya hibrit olsun istiyorum
  7. K

1k Civarına F/P Mousepad

yıkayınca hocam yapısının değiştiğine eminim sadece suyla bile denedim yeni alınanın yerini tutmuyor artık bende çok para vermek yerine bu ucuzlardan birine yöneleceğim nasılsa 6 ayda 1 yılda değişiyorum
  8. K

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

benimki iptal edildi maalesef
  9. K

1k Civarına F/P Mousepad

hocam öyle olmuyor ama zaten mousepad ömrü maks 1 yıl sonra değişmek gerekiyor zaten
  10. K

1k Civarına F/P Mousepad

mousepada okadar vermek garip geliyor açıkçası
  11. K

1k Civarına F/P Mousepad

Merhaba eski kullandığım mousepad artık yapısı bozulduğu için yeni 1 mousepad ihtiyacım var ama piyasada aşırı fazla model ve stil var 5 6 tane seçtim kafamda bu mousepadları kullanan veya bilgisi olan yada başka mousepad önerisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim bulduğum mousepadlar...
  12. K

Ktc H27e6 İnceleme

galiba özellikler arttıkça panelin sorunsuzluğuda düşüyor ondan kaynaklı olabilir
  13. K

Ktc H27e6 27 Alınır mı?

aldım hocam profılımde kendımce ınceledım 1781377029 profılımde kendımce ınceledım bakmak ıstersen tüm yaşadıklarımı
  14. K

Ktc H27e6 İnceleme

bende arayüz beyaz ve tüm yazılar siyah (başlıklar hariç) ama telefondan bakınca hepsi farklı farklı renk olmuş nedenini anlamadım
  15. K

Ktc H27e6 İnceleme

Herkese merhaba 21 gün önce trendyol üzerinden 10.479 TL'ye aldığım monitörümün elimden geldiğince incelemesini yapıp kendi görüşlerimi değerlendireceğim. Teknik Özellikler Ekran Boyutu (İnç): 27 İnç Ekran Çözünürlüğü: 2560x1440 piksel Ekran Teknolojisi: Yenileme Hızı: 300(OC 320) Hz Tepki...
Geri