Arama sonuçları: *

• Users: han1099
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Yardım Fifa 26 Online oynanıyor mu

Arkadaşlar fifa 26 alacağım steamden online oynamak istiyorum loldaki gibi lig sistemi felan var mı ve oyuna girer girmez istediğimiz takımı kurabiliyor muyuz bilgisi olan var mı
  2. H

Yardım Gumroad alışveriş yapılmıyor

Arkadaşlar Unreal ile oyun yapıyorum gumroad dan alışveriş yaptığım zaman tools satın alacağım sıra şu hatayı veriyor Your card was declined. ne yapmam lazım bu siteyi kullanan var mı yardımcı olur musunuz
  3. H

Yardım Binance hesabı için nasıl

Arkadaşlar binance global hesabım var ama tr hesabım yok global hesabıma direk bankadan para atabiliyor muyuz yoksa tr hesabıda açmam mı gerekiyor bilgisi yardımcı olur musunuz
  4. H

Gss prim borcu ödendi ama

Arkadaşlar 26 yaşındayım gss prim borcum vardı 3 4 ay önce ödedim 9k ödemiştim şimdi tekrar kontrol ettim borç 0 görünüyor aöf 2 yıllık bölüm okuyorum sorum şu hastaneye gidebilir miyim e devleten spas sorgulama yaptım gss kapsam dışı diyor bilgisi olan var mı yardımcı olabilir mi
  5. H

Yardım Arana Önerisi 1.5 Milyon

Arkadaşlar araba önerir misiniz 1.5 milyona kadar bütçe var bmw f30 lar ve mercedes c200d ler nasıl suv araçlar da olabilir
  6. H

Yardım Araba Önerisi 1.5 milyon

Arkadaşlar 1-1.5 milyon Civarına araba önerir misiniz
  7. H

Yardım İNTERNET HIZ ÖNERİSİ

Telekom müşterisiyim şu anda 100 hızında İnternet kullanıyorum 715 TL ödüyorum hızı 1000 e kadar çıkarabiliyorum 1000 hız 1045 TL 750HIZ 975TL. ve 500HIZ 935 TL ŞU ANDA 500 DÜŞÜNÜYORUM SİZCE GEREK VAR MI FARK VAR MI 100 İLE 500 ARASINDA Download 500 upload 40 mış şu anda download 100 upload 20...
  8. H

Yardım HANGİ İNTERNET SAĞLAYICISI

Arkadaşlar Telekom da İnternet sürem bitiyor yeni bir İnternete mi geçeyim yoksa telekom dan devam mı edeyim binada 1000 hızına kadar İnternet desteği var tüm İnternet sağlayıcılarında. telekom da ping değerlerim düşük lol da 9ms alıyorum west 40ms alıyorum cs de değişiyor 35 ile 70 arası...
Geri