Tr de heaabin olacak. Oradan globale aktaracaksin ama bu soyguncu tayfaya bulaşma. Bu CZ denen çekik gözlü...., su an dünyanın başına bela olan sarı kafa ile beraber milleti soyuyorlar.Arkadaşlar binance global hesabım var ama tr hesabım yok global hesabıma direk bankadan para atabiliyor muyuz yoksa tr hesabıda açmam mı gerekiyor bilgisi yardımcı olur musunuz
hocam peki nereyi önerirnsinizTr de heaabin olacak. Oradan globale aktaracaksin ama bu soyguncu tayfaya bulaşma. Bu CZ denen çekik gözlü...., su an dünyanın başına bela olan sarı kafa ile beraber milleti soyuyorlar.
10 Ekim gecesi yaptıkları vurgun oyle böyle degil. Uzun bir sure #binanceboykot tt de 1. Siradaydi
Binance tan başka bir aracı kullanmadım. 10 Ekim vurgunundan sonra da şu an "MOLA" dayım. O günden sonra da hem bu olay hem de malum dünya gündemi, kripta belini doğrultamadı.hocam peki nereyi önerirnsiniz
hocam binance global den direk para yatılıyormuş sanırım biraz kesinti yapıyorBinance tan başka bir aracı kullanmadım. 10 Ekim vurgunundan sonra da şu an "MOLA" dayım. O günden sonra da hem bu olay hem de malum dünya gündemi, kripta belini doğrultamadı.
Eğer ortalık yatışırsa Paribu yu bi denemek istiyorum. Ama devletimiz buraya da el attı diye hatırlıyorum. Birkaç ay öncesine kadar bankadan Binance TR ye para aktarıyordum, 5 dk ya geçiyordu. Şimdi hem yatırma hem çekme olayı 24 saat mi 48 saat mi ne olmuş . Bir de vergi de gelmiş sanırım. Yanıltmak istemem. O kadar uzaklaştım sen düşün
Sanmıyorum. Global, binance ın kaldıraçlı işlem yapılabilen platformu. İnternet bankacılığından kripto para ödemeleri bölümünde Binance TR ye yatırım, Binance TR içinden , eşleştirme yaptığın globale USDT, USDC ye çevirip aktarabilirsin. Eğer değişmediyse tabi.hocam binance global den direk para yatılıyormuş sanırım biraz kesinti yapıyor