Arama sonuçları: *

• Users: klricked
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Kargo şirketleri adresime teslim etmiyorlar, nereye şikayet edebilirim?

PTT Kargo Rize de adresime teslim eden tek firma. Özellikle Hepsijet evime çok çok yakın (700m) lakin evim bayırüstü olduğu için taşıması yine zor. Kolay Gelsin Kargo ve DHL Kargo da aynı şeyi yapıyor ve eve teslim yapmıyorlar. Oraya çıkarmıyoruz diyorlar lakin kargo siteleri dahil her yerde...
  2. K

Adrese teslim etmeyen kargo şirketleri nereye şikayet edilir?

PTT Kargo Rize de adresime teslim eden tek firma. Özellikle Hepsijet evime çok çok yakın (700m) lakin evim bayırüstü olduğu için taşıması yine zor. Kolay Gelsin Kargo ve DHL Kargo da aynı şeyi yapıyor ve eve teslim yapmıyorlar. Oraya çıkarmıyoruz diyorlar lakin kargo siteleri dahil her yerde...
  3. K

AOC CU34G4 Alınır mı?

Arkadaşlar samsung iyi bir monitör ve mükemmel olduğu söyleniyor lakin satıldığı yerler kötü bu bir eksi. A101 falan satıyor düşünün yani. AOC monitör pek incelemesi yok ama kullananlar beğenmiş 34" f/p monitör. 34" alıp üst segment 27" almamak iyi bir fikir mi? Rekabetçi oyun oynamıyorum...
  4. K

Amazon'da iade edilen monitör kargo da kırılırsa ne olur?

Arkadaşlar ben samsung m70d bir monitör aldım ve iade edeceğim satıcısı da Amazon olan bir ürün bu. DHL/MNG kargo ürünleri kırma ihtimali ne kadar? Risk almaya değer mi ya da buna bir önlem alınabilir mi? 2k 260hz monitöre geçeceğim bunun yerine evnia ya da aoc hala araftayım.
  5. K

2K Monitör Tavsiyesi

4k 60hz Samsung M70 aldım lakin farkettim ki VA panel+düşük akıcılık elinde ki kasanın hakkını veren bir şey değil. 10 bin lira bütçeyle elektrik faturasını şişirmeden HDR açabileceğim bir 2k monitör lazım. Hikaye oyunu oynuyorum genelde ama rekabetçi oyunlarda da akıcılık olsa daha iyi olur...
  6. K

MSI MAG A750GLS/A850GLS alınır mı?

Bende hali hazırda normal MAG A750GL var lakin coil whine mıdır, rulman sesi midir bilmediğim garip bir ses geliyor oyun oynarken. İnceleme ya da tier listlerde çok bulamadığım ama hem sessiz hem de kaliteli olduklarını gördüğüm psu'lar. (B / A-) Bu fiyat bandında daha iyileri varsa bile MSI...
  7. K

5K altı PSU önerisi (600W+)

Bu MSI MAG A750GL kronik sorunlu galiba arkadaşlar. Alalı 2 hafta oldu ve cızırtılı sesler geliyor. Ryzen 5 5600/RX 9060XT 16GB için ille de 750W psu lazım değil herhalde. Elektrik giderde sistemin yanmasın diye aldım bunu ama sorunlu çıktı. 5k ve altı psu öneriniz var mı? F/P ürün arıyorum...
Geri