Arama sonuçları: *

• Users: Denemex99
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Yardım Asus A501 Pelta Cashback

Merhabalar asus kulaklık geri ödemesine başvuru yaptım yaptığım başvurunun durumunu takip etmek için asus sayfasından başvurulara tıklıyorum ama kayıtlı bir kampanya katılımınız yok diyor fakat ben formu doldurdum son aşamada kayıt numarası yazdı fakat ne e posta geldi nede bir şey bilgisi olan...
  2. D

Yardım Ryzen 7 7800 X3d En İyi Ayarlar

Merhabalar iyi forumlar, Ryzen 7 7800x3d kullanmaktayım ekran kartım 5070 FPS oyunları oynuyorum yüksek fps almak için işlemcime ne gibi ayarlar yapmam gerekir ? Kimisi hiçbir ayar yapmayın demiş Kimisi Curve -20 verin sadece demiş PBO açılmalı mı bu işlemciyi kullananlardan yardım bekliyorum.
  3. D

Yardım Ryzen 7 7800x3d Aldıktan Sonra Yapılması Gereken Ayarlar ?

Merhabalar, Ryzen 7 7800x3D işlemci sipariş verdim. Anakartım B650, 240 mm sıvı soğutmam var. İşlemcim geldikten sonra ne gibi ayarlar yapmam lazım sırası ile yardımcı olabilecek var mı ? Pubg tarzı oyunlar oynuyorum. İşlemciyi olduğu gibi takıp bir ayar yapmadan kullanmak ne kadar doğru olur ?
  4. D

Ryzen 5 7600 RTX 5070 ile 1080 P Darboğaz Olur mu ?

Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5 7600 işlemci RTX 5070 ekran kartı ile 1920X1080 çözünürlükte darboğaz olur mu ? Bu kombini kullanan var mı ayrıca darboğaz olmayan senaryolarda oyun oynarken GPU ve CPU yüzde kaç orantılı kullanılmaktadır i ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Geri