Arama sonuçları: *

• Users: Enilaw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Pc Montajı Yardım Lazım

Arkadaşkar yeni psu aldım ve onu şuanki psu ile değiştirecem ekran kartının kablosunu çekmeye çalışıyom çıkmıyor kırmaktan korkuyom yardım lazım bide attığım fotoğraftaki kablolar yeterli mi yapay zeka bu kabloları takman lazım dedi
  2. E

Yardım Siyah Ekran Kartına Full Beyaz Sistem Gider mi?

arkadaşlar ekran kartım rtx 5070 siyah kasamı upgrade edicem ekran kartı ve işlemci hariç bütün parçalar değişecek. Sipariş ettiğim psu beyaz siyahın stoğu yoktu sizce full beyaz dizsem ekran kartı siyah kötü gözükür mü? yoksa psu beyaz kalsın geri kalan bütün kasamı siyah mı dizsem beyaz...
  3. E

Yardım Lian Li Edge 1200w Vs Lian Li Sx1200p Beyaz 1200w 80+ Platinum

arkadaşlar sizce hangisi daha mantıklı ekstra 5 adet usb takmak için edge 1200w mi yoksa performansa bakıp sx1200p almak mı? ben sx1200p sipariş ettim ama duruma göre iade edicem edge 1200w alıcam sizce hangisi? lian li fan alıcağım için ve ekstra kasanın üstüne lcd ekran almayı planlıyorum...
  4. E

Çok Acil Psu Tavsiye

arkadaşlar çok seri psu önerisi lazım hayırlı bayramlar bir yandan aklımdaki psular bunlar sizin tavsiyelerinizede açığım bu arada psu olarak aklımdakiler bu arada EKRAN KARTIM: RTX 5070 / İŞLEMCİ:RYZEN 7 7800X3D bunlar varken sessiz çalışsın istiyom...
  5. E

14k Ya Parça Tavsiyesi

arkadaşlar bütcem 14k uzun zamandır ekipman değişmiyom zamanı geldi size sistemimi komple yazıyım siz olsanız neyi değiştirirdiniz ve hangi parça ile değiştirirdiniz tavsiye lazım bu arada yazın çalışmayı düşünüyorum şuan bütün paramı mesela anakarta verip anakart sıkıntısını çözüp sonra yazın...
  6. E

Hyte Y70 mi Lianli Evo Rgb mi

Arkadaşlar görünüşe önem verem birisiyim şuankık sadece fikir alma amaçlı açtım bu yaz almayı planlıyorum şuanki kasamı hiç sevmiyom ve bu iki kasa arasında kaldım kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
  7. E

Lian Li Evo Kasa Alınır mı?

Arkadaşlar lian li kas almayı planlıyorum aklımda: https://www.incehesap.com/lian-li-o11-dynamic-evo-rgb-beyaz-mid-tower-e-atx-oyuncu-gaming-kasa-g99-o11dergbw-00-fiyati-71444/ https://www.incehesap.com/lian-li-o11-dynamic-evo-xl-beyaz-full-tower-e-atx-gaming-oyuncu-kasa-fiyati-65912/ bu...
  8. E

Dosyalardaki videoları izleyince pc çöküyor

arkadaşlar bilgisayarda kliplerim yada videolar var mesela bu videoların hepsini seçip masaüstüne taşıyınca yada hepsini seçince bilgisayar donuyo ekran gidip geliyo sonra düzeliyor ama mesela videolar sekmesinden bir klibimi izleyince bilgisayar çöküyor bildiğiniz ekran gidip geliyo gidip...
  9. E

Güncel olarak bilgisayar programcılığı okumak sizce mantıklımı

Arkadaşlar bu sene mezun senem yks ye aşırı geç başladım bazı sebeplerden ötürü ve bilgisayar programcılığı okumaya karar verdim ama 10 kişiye sorsam 5 i seçme diyor sizce seçmelimiyim? bi yandan sosyal medyaya aktif olarak içerik üretiyorum ve çok hayati bir sebep olmadıkça bırakmıyacağım...
  10. E

Yayıncılık için mikrofon önerisi

arkadaşlar 5500 6000 tl gibi bi bütçem var mikrofon alcam ama ne almam lazım bilmiyorum aklımda bu mikrofon var https://www.itopya.com/fifine-k688-usb-xlr-beyaz-dinamik-yayinci-bilgisayar-mikrofonu_u31640?_sgm_campaign=scn_ccb7d464ea000&_sgm_source=31640&_sgm_action=click sizce iyi mi?...
Geri