Arama sonuçları: *

1. K

49K Bütçe ile RTX 5060 & Ryzen 7500F Hazır Sistem Özelleştirme - Sizce Nasıl?

Selamlar arkadaşlar, Bütçemi zorlamadan, hem güncel hem de önü açık (future-proof) bir sistem toplamak için İtopya üzerinden bir hazır sistemi özelleştirerek sipariş geçtim. Toplam maliyet 49.000 TL civarına geldi. Sistem Linki ...
  2. K

45k Bütçe ile Taksitli Hazır Sistem Önerisi

Selamlar herkese, 45.000 TL bütçem var, oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum. Benim için en önemli kriter taksit seçenekleri. Vade farkını çok abartmayan veya peşin fiyatına taksit yapan güvenilir site/sistem önerilerinize ihtiyacım var. Kullanım Amacı: • Ağırlıklı olarak Valorant...
  3. K

45.000 TL bütçede RX 9060 XT 16 GB sistem vs RTX 5060 8 GB sistem

Toplamda 63-65 bin TL bütçem var. Bunun 18.500 TL'sini profesyonel ekipmanlara (240Hz monitör, manyetik klavye vs.) Ayırdım. Kasa için net 45.000 TL bütçem kalıyor ve şu iki sistem arasında kaldım: 1. ASUS Dual RX 9060 XT (16 GB) + Ryzen 5 7500F...
  4. K

15K Bütçe ile Rekabetçi Ekipman Seti Topluyorum (Sizce Mantıklı mı?)

Selamlar, Genelde Valorant, CS ve LoL odaklı oynamak için yaklaşık 15.000 TL bütçe ile bir ekipman seti topladım. Almadan önce son kez sizin de görüşlerinizi almak istedim. Sizce bu parçalar bu bütçede en iyi performans verenler mi? Düşündüğüm Liste: • Monitör: AOC 24G11ZE (240Hz, 0.3ms...
  5. K

45k Bütçeye 7500F + RX 9060 XT 16GB Sistem Alınır mı? (Gaming.Gen)

Selam, Bir süredir 40-45k arası sistem bakıyorum, bir arkadaşım Gaming.Gen'den şu sistemi önerdi. Bütçeyi 1.5k kadar aşıyor ama değer gibi duruyor. Sizce nasıl, bu paraya daha iyisi gelir mi yoksa yapıştırıp geçeyim mi? Sistem linki...
  6. K

40k Bandında RTX 5060 Sistem Alınır mı? (İtopya - Doğan Keser)

Selam, İtopya'da "doğan keser - beyaz melek" diye bir sistem buldum. Sistemin baz hali yaklaşık 39.464 TL ama ben biraz özelleştirme yaparak 42.717 TL'ye çıkardım. Sizce bu haliyle 2026 Türkiye şartlarında nasıl, alınır mı? Kullanım amacım: Dizi-film izlemek dışında genelde LoL, Valorant, CS2...
  7. K

15-20k TL Monitör ve Ekipman Önerisi (Sessiz Klavye Odaklı)

Selam beyler, herkese iyi forumlar. 15-20k arası bir bütçeyle komple setup diziyorum, sağlam f/p tavsiyelerinize ihtiyacım var. Genelde LoL, Valorant ve CS odaklı takılacağım, o yüzden performans önceliğim. Aradığım liste şu şekilde: • Monitör: 144Hz-165Hz bandında, ghosting yapmayacak...
  8. K

50K Bütçeyle Uzun Ömürlü Oyun Sistemi Yardımı

Selamlar Donanım Arşivi ailesi, Beyler, doğrudan konuya gireceğim çünkü gerçekten kafam çok karıştı ve kime sorsam ya ilgilenmedi ya da başından savdı. İş yerinde günde 10 saat fiziksel olarak çok ağır şartlarda çalışıp, her kuruşunu ter dökerek biriktirdiğim 40.000 TL - 50.000 TL arası bir...
  9. K

40-50K Kasa Bütçesi ile En Mantıklı Gaming PC (Isınma ve Stabilite Önemli)

Selamlar, Bilgisayar toplama konusunda çok fazla bilgim yok, o yüzden gerçekten anlayan kişilerden yardım almak istiyorum. Bütçem kasa için 40-50K civarı, toplamda (monitör vs dahil) 50-60K bandına çıkabilirim. Amacım: - Uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim - Isınma, kronik problem, dar...
Geri