Arama sonuçları: *

• Users: Ducktape
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ducktape

Enermax Revolion III 1000w İnceleme

Forumda birçok kişinin almayı düşündüğünü hakkında internette pek bilgi ve inceleme olmayan ENERMAX Revolution III 1000w için kullanıcı incelemesi . Öncelikle ürünü Gaming gen TR den aldım ve büyük bir kutunun içine koyulmuş halde ve üzerinde kırılabilir zarar görebilir diye bir etiket...
  2. Ducktape

6900xt için psu Önerisi

Selamlar 6900xt ile bir kasa topluyorum psu sıkıntım var şuan forumda Enermax revolution III 1000 w ile ilgili gönderileri okudum üretisicisinin RSY olması ve hakkında test bi deneyim olmaması 8 pin çıkışının az olması kafamı karıştırıyor , bu ekran kartı ile kullanabileceğim başka bir psu...
  3. Ducktape

Msi B450 Tomahawk Max Ve Çözemediğim Arızası

Selam arkadaşlar elimde bir adet B450 Tomahawk Max anakart var . Anakart eski bios sürümü ile Cpu ışığı yakıyor ve ekran vermiyor taktığım donanımlar sağlam ve sorunsuz başka bir anakartta denedim . Anakartı Flash bios ile bios update etmeye çalıştığımda güç bağlantısı olduğu halde tuşa...
  4. Ducktape

HPX27QC Nasıldır 2. El alınır mı??

Arkadaşlar 2. Elden Hpx27QC monütör buldum fiyatı nispeten iyi 6000 tl yazmış ilana pazarlık yapabilirim ama monütör hakkında pek bi bilgim yok curved de çok istemiyorum ama bütcem yetmiyor . Önerebileceğiniz monitör varmı birde bu monitör nasıldır ?
  5. Ducktape

2026 da BU DONANIMLAR İLE KADA TOPLAMAK MANTIKLIMI

Herkese merhaba öncelikle , Abdullah abinin videoları ve kendi merakım sonucunda bir kasa toplama furyasına girişitim ve sizlerinde yorumunu merak ediyorum fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim . Elimde eskiden kalma çok kullanmadığım upgrade ettiğim bi a320 anankart vardı bu anakartın üzerine...
Geri