Arama sonuçları: *

• Users: sonhry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Kısıtlı yere monitör için öneri

Kısıtlı bir alanım var ve masayı değiştirene kadar idare etmem lazım. Bana onerebileceginiz bir klavye mevcut mudur küçük ve tuşları aşırı yüksek olmayan, (set halinde mouse de önerebilirsiniz)
  2. S

Cs2'De En Düsük Ayarlarda 370-390 FPS Alıyorum Bu Setup Da Normalmi?

Merhaba, Gigabyte 5070 ti 16 gb windforce sff + ryzen 7 7800x3d bilgisayara sahibim aynı zamanda sıvı soğutucum da var Valorantta fps in yüksek ve düşükte minimum 600 çok nadir 550 alıyorum normal mi bilmiyorum fakat cs 2 de en düşük ayarda da en yüksek ayarda da 390 fps aliyorum bazen 380 370...
  3. S

105 bin TL’ye bu PC alınır mı? (Ütopya)

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 5nm Tray Ekran Kartı: GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR7 DLSS 4 256 Bit Anakart: GIGABYTE X870 GAMING WIFI6 8200MHz(OC) DDR5 AM5 ATX RAM: GoodRam IRDM 16GB 5600MHz CL36 DDR5 (2 Adet – 32GB) SSD: Kingston 1TB NV3...
  4. S

Kendimi vatanin hatasından nasıl savunabilirim

Arkadaşlar merhaba, vatan bilgisayardan 52 bin liraya pcden anlamadığım için kazık bir pc aldım. Henüz 1. Haftası dolmadan teknik desteğe gönderdiler fakat parçaların düzgün çalıştığını sadece birbiriyle güç uyumsuzluğu olması sebebiyle daha iyi bir bilgisayar toplanmasını talep ettim...
  5. S

Vatandan aldığım bilgisayar sıkıntılı çıktı

Merhaba, geçen hafta salı günü vatandan bir bilgisayar satın aldım. Aldığım bilgisayar toplama ve bilgisayardan anlamadığım için ve oradaki görevli bu bilgisayarla rahat valorant tarzı oyunlarda 400-450 fps low da alırsın dedi. Fakat bilgisayarı ilk aldığım gün işletim sistemi kurulu şekilde...
  6. S

Bu bilgisayar alınır mı

Merhaba 100.000 liralık bütçem var ve yarım saat sonra bu bilgisayarı sipariş vereceğim. Fikriniz nedir yarım saat içinde gelen cevaplara karşılık değişiklik yapacağım veya satın alacağım...
  7. S

Bu fiyat aralığına hangi PC alınır

Merhaba, 100-110 bin arasında bir bütçem mevcut. Daha dün gece baktığım 105 bin liralık bilgisayar bu sabah 122 bin lira olmuş ve bugün alacakken 17 bin lira zam geldiğini gördüm. Kafalarına göre zam getiriyorlar. Vatandan alabileceğim hiç kasmadan en yüksek fpslerde oynayabileceğim bir...
  8. S

Bu fiyata hangi bilgisayar alınır?

Merhaba, yarın kendime vatandan bilgisayar satın alacağım. Tek derdim yüksek ayarlarda bile çok yüksek fps alabilmek. En basitinden valorant gibi oyunda bile 600 den aşağı FPS almak istemiyorum. Hikayeli oyunlarda oynuyorum ve 2k 300hz lik bir monitörüm var. 90-100 bin bandında bir bütçem...
  9. S

Sizce bu bilgisayar alınır mı?

Merhaba, 80-90 bin bandında bir bütçem var ve 52 bin liraya vatandan bir bilgisayar aldım ve fps kalitesinden ve bazı teknik hatalardan dolayı teknik desteğe gönderdim. Sorunlar çözülünce kardeşime hediye edeceğim. Şuanda kendime 80-90 bin bandında FPS ve oyun canavarı bir bilgisayar almak...
  10. S

AMD R7 5700 ve RTX 5060 TI Ekran Kartı bu fps değer mi?

Merhaba, 2 gün önce vatandan 52.250 liraya aşağıda özelliklerini belirttiğim bilgisayarı satın aldım. Satın alırken valorant vb oyunlarda düşük ayarlarda minimum 400-500 FPS alabileceğimi söylediler ve bu fiyata alabileceğim en iyi bilgisayar olduğunu belirttiler. Bilgisayarı aldığımda...
Geri