Arama sonuçları: *

• Users: skyress007
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

5070ti İçin Hangi Model Daha Mantıklı

merhaba yeni sistem diziyorum ekran kartı olarak aklımda msi ventus 3x 5070ti,,, gigabyte eagle oc 5070ti ve colorful battleax 5070ti modelleri var. aralarında en ucuzu eagle oc olduğu için onu almak sizce mantıklı mı çünkü soğutmasından ve uzun ömürlülüğünden şüpheliyim, yoksa biraz daha para...
  2. S

Msi İ360mm Sıvı Soğutma Alınır mı?

Merhaba vatanda indirim var şuan 5000tl ye düşmüş siyah msi mag coreliquid i360mm soğutma sizce alınır mı msi sistem diziyorum 9700x işlemci ile kullanıcam bu soğutma yeterli olur mu? Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  3. S

Tıraş Makinesi Karşılaştırma ve Önerisi

Philips MG7935 ve Braun bt7540 modelleri arasında kaldım fiyat olarak çok fark yok sizce ne alayım? ayrıyetten sizler ne önerirsiniz sakal kesimi ve şekil vermek için?
  4. S

ASUS tuf gaming vg27aql5a monitör ekran sorunu

yaklaşık 2 ay oldu monitörü alalı ürünü vatan bilgisayardan almıştım son zamanlarda ekran aniden kapanıp açılıyor 1 saniye civarında bir git-gel durumu söz konusu paugge marka usb c to dp 1.4 bağlantı kablosunu kullanıyorum ... hertzi değiştirdim, overdrive kapattım sorun yine çözülmedi sizce...
Geri