Arama sonuçları: *

• Users: ichbinahk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

RTX 5070 - RYZEN 5 7500F Sistem icin PSU onerisi

Selamlar yakin zamanda bir sistem satin aldim fakat icinde gelen psu dalgalanmalara dayanamadigi icin guclu oyunlarda kendini kapatiyor ben de yeni bir psu almaya karar verdim. Sizce asagidaki psu nasildir bu sistem icin yeter mi? Ekran karti : Palit RTX 5070 Infinity 3 12GB Islemci : AMD RYZEN...
  2. I

Ryzen 5 7500F & RTX 5070 sistemde bilgisayar yeniden başlatılıp duruyor?

Dostlar merhaba aşağıdaki sistemi aldım bugün elime ulaştı, oyun testlerine basladigimdan beri 5-6 kez bilgisayar kez siyah ekran gelip PC yeniden açıldı. Acaba PSU'nun gucu yeterli olmuyor olabilir mi? Sürücüler vb hepsi guncel. Gerekli video ve resimler asagida yer almaktadir...
  3. I

Ryzen 5 7500F & RTX 5070 Sistemde 1x16GB RAM Darboğaz Yapar mı?

Selamlar, Yeni aldığım sistemde Ryzen 5 7500F işlemci ve RTX 5070 ekran kartı var. Ancak RAM konfigürasyonu 1x16GB 6000MHz CL38 (Tek modül) şeklinde. Özellikle CS2, Valorant gibi rekabetçi oyunlarda veya ağır hikayeli oyunlarda RAM'in tek kanal olması darboğaz ya da anlık FPS drop...
  4. I

55-60K Bütçe: R5 7500F & RTX 5070 Sistem Önerisi

Herkese selamlar, 55.000 - 60.000 TL bandında AM5 tabanlı, güncel bir hazır sistem arayışındayım. Aslında ilk planım Modart Confetti sistemini almaktı fakat maalesef ben alana kadar stokları tükendi. Şu an alternatif olarak Kuark Archer hazır sistemini değerlendiriyorum. Sistemdeki Ryzen 5...
Geri