Arama sonuçları: *

• Users: ichbinahk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ichbinahk

Öneri RTX 5070’İ Satıp RX 9070 XT’Ye Geçmeli Miyim?

Sistemim: Ryzen 5 7500F 16 GB RAM 1 TB SSD Palit RTX 5070 Infinity 3 Şu an geçici olarak RX 9070 XT kullanıyorum ama yakında elimden çıkacak ve RTX 5070’e geçeceğim. 1080p oynuyorum. RE8’i 9070 XT ile yüksek ayarlarda test ettiğimde VRAM göstergesi 12 GB civarına geliyor fakat herhangi bir...
  2. ichbinahk

İkinci El Ram Almak Mantıklı mı?

Selam dostlar pc diziyorum 2 aydır ram indirimi bekledim ama gelmedi. Gidip 25 bin veresim yok ddr5 32gb rame. Sahibindende az kullanılmış veya sıfır kutular ortalama 15-20 arası sizce alınır mı? O fiyata ram cozersem islemciye biraz daha butce ayirmak istiyorum. Daha once alan oldu mu sizce...
  3. ichbinahk

Windows İçin En İyi Antivirüs Programı Önerileri

Selamlar guncel olarak windows icin en iyi korumayi saglayan antivirus programi nedir? Hangisini tavsiye edersiniz?
  4. ichbinahk

F/P VDS Sunucusu Öneris?

Selam dostlar geliştirdiğim yazılımları yayınlamak için bir vds sunucu bakıyorum. Şu an keyubu kullanıyorum ama daha da üst seviye bir şirket arıyorum. Internette gırla sunucu gördüm fiyatlar bazısında abartı pahalı bazısında abartı ucuz. Herkes Hetzner al diyor. Verunix diye bir şey gördüm...
  5. ichbinahk

RTX 5070 - RYZEN 5 7500F Sistem icin PSU onerisi

Selamlar yakin zamanda bir sistem satin aldim fakat icinde gelen psu dalgalanmalara dayanamadigi icin guclu oyunlarda kendini kapatiyor ben de yeni bir psu almaya karar verdim. Sizce asagidaki psu nasildir bu sistem icin yeter mi? Ekran karti : Palit RTX 5070 Infinity 3 12GB Islemci : AMD RYZEN...
  6. ichbinahk

Ryzen 5 7500F & RTX 5070 sistemde bilgisayar yeniden başlatılıp duruyor?

Dostlar merhaba aşağıdaki sistemi aldım bugün elime ulaştı, oyun testlerine basladigimdan beri 5-6 kez bilgisayar kez siyah ekran gelip PC yeniden açıldı. Acaba PSU'nun gucu yeterli olmuyor olabilir mi? Sürücüler vb hepsi guncel. Gerekli video ve resimler asagida yer almaktadir...
  7. ichbinahk

Ryzen 5 7500F & RTX 5070 Sistemde 1x16GB RAM Darboğaz Yapar mı?

Selamlar, Yeni aldığım sistemde Ryzen 5 7500F işlemci ve RTX 5070 ekran kartı var. Ancak RAM konfigürasyonu 1x16GB 6000MHz CL38 (Tek modül) şeklinde. Özellikle CS2, Valorant gibi rekabetçi oyunlarda veya ağır hikayeli oyunlarda RAM'in tek kanal olması darboğaz ya da anlık FPS drop...
  8. ichbinahk

55-60K Bütçe: R5 7500F & RTX 5070 Sistem Önerisi

Herkese selamlar, 55.000 - 60.000 TL bandında AM5 tabanlı, güncel bir hazır sistem arayışındayım. Aslında ilk planım Modart Confetti sistemini almaktı fakat maalesef ben alana kadar stokları tükendi. Şu an alternatif olarak Kuark Archer hazır sistemini değerlendiriyorum. Sistemdeki Ryzen 5...
Geri