Arama sonuçları: *

• Users: Rickkyy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Gigabyte Cashback İadelerini Yapmıyor !

Arkadaşlar Gigabyte markası cashback iadelerini yapması gereken zamanda yapmıyor. Aralıkta aldığım ekran kartının cashback iadesinin son teslim tarihi geçmesine rağmen yoğunluk adı altında yapmıyor. Forumda neredeyse her konunun altına herkes yazıyor teslim edilmediğini, fakat ben artık bu...
  2. R

Gigabyte Markası Cashback İadelerini Yapmıyor !

Arkadaşlar Gigabyte markası cashback iadelerini yapması gereken zamanda yapmıyor. Aralıkta aldığım ekran kartının cashback iadesinin son teslim tarihi geçmesine rağmen yoğunluk adı altında yapmıyor. Forumda neredeyse her konunun altına herkes yazıyor teslim edilmediğini, fakat ben artık bu...
  3. R

Siyah Kasa Mı Yoksa Beyaz Kasa Mı ?

Siz hangi renk tercih ediyorsunuz ? Beyazlarda sararma muhabbetleri bitti mi ? Ben şahsen siyah tercih ediyorum, beyazlar uzun vadede sararıyor ve siyahlar rahat satılıyor.
  4. R

VA Panel Mi Yoksa IPS Panel Mi ?

Bu iki monitör arasındayım ve kararsız kaldım. Biri VA biri IPS sizin öneriniz ne olur ? Mantıklı cevap olursa iyi olur, nedenli şekilde. Sadece aoc deyip geçilmeyip teknik yorumunu Rica ediyorum Bende msi mag256f var masaustunden ve film izlemesinden memnun değilim...
  5. R

Anakart Tavsiyesi MAX 9500TL

AM5 anakart önerisi lazım. Benim baktığımda güzel bulduğum anakartlar ; 1) https://amzn.eu/d/0ccrnUSm 2) https://www.hepsiburada.com/sapphire-anakart-amd-am5-matx-nitro-b850m-wifi-52123-01-40g-p-HBCV0000AE5Z1L?url_src=and-product-detail 3)...
  6. R

Asus Prime LC360'mı Yoksa Pearless Assasin 120 SE Mi ?

Merhaba bu iki soğutma arasındayım. Daha önce ikisinide kullanmadım. Aradaki soğutma ve ses farkı ortalama ne kadar olur tecrübe edenler iletebilirmi ? Kullanacağım işlemci 7800x3d veya 9700x.
  7. R

KASA TAVSİYESİ Lian Li 217 INF ALINIR MI ?

Lian Li 217 INF aldım fakat 170mm fan arızalansa bulamam ve globalde çok fazla uğultu sesi yaşandığı için iptal edip Lian Li dynamic mini V2 sipariş ettim. Sizce iade edip buna geçmem mantıklımıydı? Daha iyi bir öneriniz var mı? Kasayı yerde kullanacağım.
  8. R

Sizce Kasa Toplamalımıyım Yoksa Sadece Laptoptanmı Devam Etmeliyim ?

Merhaba, her halükarda şuan bir laptop ihtiyacım var. Fakat kasa toplama hevesimde var. Yani kasa alsamda laptop almam gerekecek. Açıkçası çok kararsız kaldım, kaliteli bir laptop alsam yanınada kasa alsam israf gibi olur gibime geliyor. Laptoplarıda 16 inç yapmaları pek hoşuma gitmiyor film...
  9. R

5060 İle 4050 Mobile Arasındaki Farklar?

5060 mobile ile 4050 laptop arasındaki fark ne olur benim için ? Laptop kullanıcısıyım. Forza 5, rdr2, cs2 ve valorant oynuyorum. Onun disindada tasarim isleriyle ugrasiyorum. Çok önemli farklar olurmu ?
  10. R

Lian Li O11 v2 ve 850w Psu Değer mi ?

Lian Li O11 Dynamic mini v2 ile lian li 850w psu aldım sizce parasına değermi ? İkisi bana indirimli fiyattan 12'ye denk geldi. Fakat şöyle bi durumda var ben, yere atacağım kasayı. Lian Li 217 İnf alacaktım fakat gerek 170mm ön fanlarını temin edemem diye (120mm) heryerde var gerekte globalde...
Geri