Arama sonuçları: *

• Users: naulejuge
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. naulejuge

Bios CPU Voltage ve Temp Değerleri Sapıttı

Colorful cvn b650m v14 anakart sistemi bugün kurdum bios updatei EFI ile birkaç sürüm geriden gelerek yapsbildim. Şu an son sürümde ama ilk updatetten beri cpu ramvoltage ve derece değerleri çok ilginç bri durumda. Ayrıca fanlar 0rpm gösteriyor
  2. naulejuge

Hemen Test Edilemeyecek Parçaların Önceden Alınması

Merhabalar arkadaşlar. Ddr4ten ddr5 sisteme geçmeye karar verdim bir ay önce. ilk defa sistem toplama serüvenine giriştim. Bir aydır araştırıyorum durmadan uygun parçaları kafamdaki sisteme göre biraz bir şeyler öğrendim. Geçen hafta 7800x3d indiriminde bu işlemciyi aldım duruyor. Anakart ram ve...
  3. naulejuge

Çözüldü✓ Sistem upgrade ! elimdeki PSU problem yaratır mı?

Öncelikle merhabalar. DDR5 sisteme geçmek istiyorum ama malum fiyatlar uçuk bu yüzden parça parça upgrade yapmayı düşünüyorum. İlk önce anakart-işlemci-ram değişikliğine gidip bi ddr5 sisteme geçeceğim, ekran kartını artık ne zaman para çıkışırsa ona saklıyorum. Elimde şu an ryzen 5 5500 ve...
  4. naulejuge

Çözüldü✓ 5 5600 + 9060 XT 16gb ASUS DUAL RADEON YA DA SAPPHIRE PURE ve İşlemci Tavsiyesi

Bu benim ilk başlığım, herkese merhabalar! Şu an elimde Afox 2060 super 8gb / 5 5500 / A520k v2 gigabyte anakart/ 8+8 16gb ram ddr4 ve 500W frisby power supply var. Tam 3 sene önce hazır sistem olarak bunu alabilmiştim. Artık yükseltmek istiyorum fakat bütçeyi olabildiğince dar tutup beni daha...
Geri