rastgele kanallar rastgele insanlar vidyo çekiyor çoğunlukla ve hepsi de genellikle güvenilir yorumları okursanız daha fazla fikir sahibi olursunuz o vidyolarda
2. el ram ara daha uyguna garantili bile bulursun. 7800x3d 13k civarına düşüyor. ve cuma gaming gecesi colorful anakartlar güzel indirime giriyor. en...
OEM lerin hepsinde güç kaynağı ve soğutucu dandik olur hocam. O yüzden normalde 120k ya toplanabilen bir sistemi 106 107 ye verebiliyorlar. Avantaj değil...
Sızdırma ihtimali endişelendiriyor beni. Türkiye'de garanti kapsamında diğer bileşenler dahil kimsenin yardımcı olacağını zannetmiyorum. Sizin yorumlarınız...
!!!Öncelikle söylemek isterim kimseyi kötülemek niyetim değil lakin fiyat performans olmayan bir sistemi fiyat performans olarak satmaya çalışan biri mevcut...
1-2 aydır ben de ddr4 ten ddr5e geçiyorum ve işi nasıl ucuza getirebilirim diye araştırıyorum. x3d işlemci almak mantıklı ben tercihimi indirimde 7800x3d...
hocam sende pcie5x 16 slotunun tırnakçığı açılıyor mu rahatça? Ram ve pcie4x4 slotu açılıyor çıt diye ama pcie5 olan acılmıyor bastırmak da istemiyorum...
İncehesap e-ticaret yerlerinde görselleri, bilgileri pek doğru olmuyor. Ben sitesine bakıyorum stok varsa o ürünün doğru olduğunu varsayıyorum. Ama stok...