Arama sonuçları: *

• Users: ekmek17.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Amazon Stanley Classic Legendary 1.9l 1550 TL

Arkadaşlar ben 1550 TL den aldım şimdi. Tekrar açtığımda 1839.20 tl gözüküyor. Alacak varsa bir bakım derim. Almak istiyordum 2200 civarındaydı bu fiyatlara görünce aldım direkt. https://amzn.eu/d/0duAkGOO
  2. E

Strix Acope 2 RX Alınır mı?

Arkadaşlar klavyem bozuldu. Bu tür klavye bakıyorum bu alınır mı? Her şeyim asus diye düşünüyorum ama bu tarz güzel bir klavye varsa onu da alabilirim. Bir de bunun bilek desteği kumaşlı mı?
  3. E

Doom Eternal Da Farklı Sona Nasıl Gidilir?

Doom eternal ı bitirdim bugün. daha önceden gördüğüm şu sonu bekliyordum. THe battle of sin bölümünü oynadım. Oradan bir yere mi gitmem gerekiyor bu son için ne yapmalıyım?
  4. E

Stanley 1.9 Termos Önerisi

Arkadaşlar tatile falan bayağı gezi yapmayı düşünüyorum. Sitelerde çok sahte yorumları gördüm. 2k ya kadar bir sürü n11 de ürün var. Ya da bu fiyatlara kaliteli bir 2 lt termos var mı?
  5. E

Thh Ye Belge Nasıl Gönderilir?

Arkadaşlar 3k lık bir ürün için şikayet yapmıştım fatura istiyorlar. 1 hafta süre varmış. Gmail ve outlook üzerinden faturayı gönderdim ama nail gönderilemedi diye mail geliyor her seferinde. İnternet sitesinde de belge yükleme göremedim ne yapmalıyım?
  6. E

5070 Ti, R7 5700x Sistemde Gecikme Sorunu

Arkadaşlar sistemimde anlamadığım bir gecikme oluyor. Cyberpunk ta mesela mfg 6x e alamıyorum gecikme 110 lara falan çıkabiliyor. 5x te kullanıyorum o yüzden ki 80 lerde falan olabiliyor o da. İnternette hem smooth motion hem de 6x te kullananları görüyorum. İyi gibi duruyor. Nvidia nın kendi...
  7. E

Oled Ne Kadar Fark Yaratır?

Merhaba arkadaşlar. Ben oled rog xg32ucds modelini almayı düşünüyordum. Şimdi düşününce bayağı pahalı. Oled alıcam diye çok para vermiş olacağım. Şuanda kullandığım 1080p ips lg 27gl650f modeli var. Normal 4k ips mi almalıyım? Yoksa oled almaya değer mi? Varsa önerileriniz neler? Sistem 5070 tİ...
  8. E

Dlss 4.5 Açılmıyor, Ne Yapabilirim?

merhaba arkadaşlar. 5070 ti ekran kartım var. şuanda dmfg teknolojisini kullanabiliyorum ama ne yaptıysan dlss 4.5 u aktif edemedim. benim bildiğim her oyunda bunu aktif edebiliyoruz farklı yollar kullansak bile ama ben de kesinlikle aktif olmuyor. dlss swaper kullanarak cyberpunk a dlss son...
  9. E

Hangi RTX 5070 Tİ Almalıyım?

Bu akşam hem gaming gecesi hem de vatan indiriminden hangi kartı alsam daha iyi soğutma ve kalite alabilirim? Galiba vatanda zotac 5070ti var 47k ya. Gaming gecesinde ne çıkabilir uygun fiyata biliyor musunuz? Ve ya şuan başka yerde hangi indirimler var? Sistem; Longline SATA 500GB SSD. Samsung...
  10. E

Paraf Kart Nasıl Çıkartırım

Paraf kart çıkartmak istiyorum. Vatanda falan ekran kartı almak istiyorum. Peşin fiyatına taksit çok avantajlı geliyor. Öğrenci olarak gözüküyorum. Kendi işimizde de çalışıyorum gelirim var. 21 yaşındayım. Nasıl paraf kart çıkartabilirim? Ben uygulamadan kayıt yaptığımda uygun değil gibi bir şey...
  11. E

Asus RTX 5070 prime en uygun nasıl alabilirim?

Sistemime 5070 prime almak istiyorum. En uygun şuan 36500 le amazonda gözüküyor ama bilmediğim güvenilir sitelerde olabilir belki diye sormak istedim.
  12. E

Tuf 5060 ti 16gb ve ASUS ROG STRIX XG32UCDS oled monitör

Arkadaşlar 5060 Ti 16GB TUF ve ASUS ROG STRIX 4K OLED XG32UCDS monitör düşünüyorum. Monitör alacağım ekran kartına göre düşük olduğunu biliyorum. Monitörü tekrar değişmemek üzere alıyorum. Zaten ekran kartı da öyle ama ekran kartını, şu an kullandığım 2060 4 senedir kullanıyorum belki onu da o...
  13. E

3090 vs 4070 ti super

Arkadaşlar bayağı kararsız kalıyorum 3000 serisi 3090 aşağısı almam sanırım. 4070 Ti Super'i de VRAM 16 ya çıkması falan iyi geliyor ondan düşünüyorum. 12 GB VRAM almak istemiyorum zaten kaç yıldır 6 GB 2060 kullanıyorum. Hep VRAM full de uzun seneler kullanmayı düşünerek almak istiyorum ama...
Geri