Hangi RTX 5070 Tİ Almalıyım?

ekmek17.

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
50000
Bu akşam hem gaming gecesi hem de vatan indiriminden hangi kartı alsam daha iyi soğutma ve kalite alabilirim?
Galiba vatanda zotac 5070ti var 47k ya.
Gaming gecesinde ne çıkabilir uygun fiyata biliyor musunuz?
Ve ya şuan başka yerde hangi indirimler var?
Sistem;
Longline SATA 500GB SSD.
Samsung 970EVO+ 500GB NVMe M.2 SSD.
Barracuda 3, 5" HDD 2TB.
XPG D41 CL16 3200MHz 4x8 GB RAM.
Ryzen 7 5700X.
ASUS ROG Ryujin III 240 LCD Liquid cooling.
ASUS ROG STRIX 850W Gold Plus PSU.
ASUS ROG STRIX 2060 o6g.
ASUS TUF B450M Pro.
ASUS TUF GT301.

Son düzenleme:
Hepsi aynı performansı veriyor. En ucuzunu alman kâfi. Sadece kronik cw sorunu olmayan bi versiyonu seç yeter. Bende palit gaming pro s var ve güzel çalışıyor. Sff olmayan versiyonu varsa tavsiye ederim.

Hepsi aynı performansı veriyor. En ucuzunu alman kâfi. Sadece kronik cw sorunu olmayan bi versiyonu seç yeter. Bende palit gaming pro s var ve güzel çalışıyor. Sff olmayan versiyonu varsa tavsiye ederim.
Cw versiyonunu nasıl ayırt edicez. Ayrıca vatandaki zotac sff. Ne farkediyor normaliyle arada.

gainward phoneix s ve Zotac öneririm bende Zotac 5080 aldım 2+3 yıl garanti veriyolar sisteme kaydettiğinde

Cw versiyonunu nasıl ayırt edicez. Ayrıca vatandaki zotac sff. Ne farkediyor normaliyle arada.
Cw coil whine demek ve herhangi bir elektronikte çalıştığı süre boyunca ince, sinir bozucu bi ses çıkartmasına diyoruz. Bazı şarj aletlerinde duyuyorsundur belki bu sesi. Sff demek daha ince kart demek ve halitle soğutma bir tık daha kötü oluyor, ama performansta bir fark yok.

Bu akşam hem gaming gecesi hem de vatan indiriminden hangi kartı alsam daha iyi soğutma ve kalite alabilirim?
Galiba vatanda zotac 5070ti var 47k ya.
Gaming gecesinde ne çıkabilir uygun fiyata biliyor musunuz?
Ve ya şuan başka yerde hangi indirimler var?
Sistem;
Longline SATA 500GB SSD.
Samsung 970EVO+ 500GB NVMe M.2 SSD.
Barracuda 3, 5" HDD 2TB.
XPG D41 CL16 3200MHz 4x8 GB RAM.
Ryzen 7 5700X.
ASUS ROG Ryujin III 240 LCD Liquid cooling.
ASUS ROG STRIX 850W Gold Plus PSU.
ASUS ROG STRIX 2060 o6g.
ASUS TUF B450M Pro.
ASUS TUF GT301.
colorful battleax modeli 48.5a düşüyordu gaming gecesinde düşerse tavsiye ederim. SFF model değil.

Cw coil whine demek ve herhangi bir elektronikte çalıştığı süre boyunca ince, sinir bozucu bi ses çıkartmasına diyoruz. Bazı şarj aletlerinde duyuyorsundur belki bu sesi. Sff demek daha ince kart demek ve halitle soğutma bir tık daha kötü oluyor, ama performansta bir fark yok.
Teşekkürler. Anladığım kadarıyla kart gelmeden anlayamayız cw olup olmadığını. Benim sistem bayağı sessiz çalışıyor. Çok farkeder sanırım cızırtı sesi bile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

colorful battleax modeli 48.5a düşüyordu gaming gecesinde düşerse tavsiye ederim. SFF model değil.
Görebilirsem bakıcam ona da.

Teşekkürler. Anladığım kadarıyla kart gelmeden anlayamayız cw olup olmadığını. Benim sistem bayağı sessiz çalışıyor. Çok farkeder sanırım cızırtı sesi bile.

CW FPS limitleyince yada belli bir süreden sonra da kayboladabiliyor hatta başta cw olmayıp sonradan bir anda cw yaşamaya başlayan bile var şans işi

Kart gelmeden anlamanın bir yolu yok, tamamen şans işi maalesef ama bazı kartlarda kronik olarak daha fazla oluyor. Onu araştırıp ona göre almak lazım. Bir de sessiz bi sistem istiyorsan bazı kartlar çift bioslu oluyor. Sessiz moda alabiliyorsun.

Bazı modeller cw ile ünlenmiş onlardan uzak durarak en ucuzunu alabilirsin. 5090 kartlar dışında modele bağlı performans farkları çok kafaya takılacak seviyede değil. 5-6 derece sıcak çalışır maksimum onun da ne kadar eksisini hissedersin muamma.

Bazı modeller cw ile ünlenmiş onlardan uzak durarak en ucuzunu alabilirsin. 5090 kartlar dışında modele bağlı performans farkları çok kafaya takılacak seviyede değil. 5-6 derece sıcak çalışır maksimum onun da ne kadar eksisini hissedersin muamma.
Ya bir de benim sistem full asus rog- tuf kombinasyonu. Bir tık ucuz olsa prime almak isterdim ama yapıcak bir şey yok.

Evet biliyorum. Bendeki rog 2060 bile aldığımdan beridir(yaklaşık 4 5 yıl) kalite modunda çalışıyor.

Ya bir de benim sistem full asus rog- tuf kombinasyonu. Bir tık ucuz olsa prime almak isterdim ama yapıcak bir şey yok.

Evet biliyorum. Bendeki rog 2060 bile aldığımdan beridir(yaklaşık 4 5 yıl) kalite modunda çalışıyor.
Ekran kartı Asus kullandıysan daha önce, bahsettiğim cw ile mimli bir marka zaten :)

Cw siz kart almak 2026 da imkansıza yakındır. Az ses çıkaranı vardır çok ses çıkaranı vardır. Farkı Fps limitini kaldırdığınızda görürsünüz. Cw si olmadığına inanan polyannalar hayatlarında oyunları 100-150 fps aralığında oynayan polyannalardır. Kartı 300 fps ve üstüne alacak bir oyun yada programla test edin bakalım. Ötüyor mu ötmüyor mu. :D

Siz beğendiğiniz modeli alın. Cw sesine illaki denk geleceksiniz. Burada dikkat edeceğiniz nokta sesin yüksekliği ve sizi rahatsız eden seviyede olup olmamasıdır.

Geri