ANtiQ08
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,385
kardeşim benim bu anakartın yaptığı seçimler kötü kazandığı şeyler ile kaybettiği şeylerin seçimleri çok kötü asrock pro rs inde kötü 10k fiyat bandında düştüğünde onu önermiştin asus rog b850 bu fiyat bandında alınabilicek en kral anakart vekoydugunuz b850 asus anakart 12 bin tl dostum benim önerdigim x870 msı tomahawk ise 13 bin tl tomahawk ile kıyaslama yapmayın herhalde
2. 140 bin tl de 5070ti biraz garip gelsede insanlara oled monitör koydugum için bütçeyi tam yiyor ama 5080 almak istiyorsada bne tutmam benim önerim bu isteyen istedigini almakda özgür ama aynı performansı 5070ti veriyor iken üstüne süper çıkacagı kesin olan ürüne +12 bin tl baglamam onun yerine daha üst seviye monitör koyarım ki koydumda tercihler isteyen sizin sisteminizi tercih eder isteyen benim önerimi sonuçta burası forum para sahibi ne isterse onu alır biz önerimizi verip geçeriz
2 pcie 5 m2 portu direkt işlemciye bağlı m2 total 4 m2 var
type c portlarında 20 yok 10gb lık port var
ethernet portu 5g olsada realtek intel değil (intel ethernet daha iyi)
msi seçilebilir ama tek beyaz yapılabilicek
ASUS B850 ROG STRİX
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Seçilemez demiyorum ama almışken iyisini almak lazım ve arkadaş beyaz sistem dizmiş beyaza göre attım
asus tuf ve asrock a göre msi seçmek mantıklı ama bütçe varken rog alınmalı msi egge ile tomahawk aynı model zaten aynı anakarta extra 2.5k daha vermeye gerek yok