Hocam tabi şans işi gray banding ama sizinki baya temiz ve siyaha yakın duruyor.
Emin olmak adına müsait olursanız benim çektiğim gibi 85 90 95 gray banding...
Bilgisayar başında beni 25-30 dakika kadar algılamazsa yakınlık sensörü; otomatik olarak piksel temizlemesi başlıyor, bu ayarı değiştiremiyoruz. Onun...
Evet hocam ben de titizim teknolojik aletlerime karşı o yüzden tüm korumalar açık, arada bir otomatik piksel temizleme yapıyor ben pc başında değilken...
Sağolasın, video baya kısa evet sadece sorunu çektim windows ses tekerleği ekranda belirdiği anda görüntü göz kırpıyor. Bir de kalitesi bozulmuş sorun net...
Herkese iyi forumlar. Aldığım Asus ROG Strix XG27AQWMG Oled monitörü kendi çapımda yaptığım incelemesini sizinle paylaşmak istedim. 2 3 ay boyu bir oled...
Rica ederiz, uğraşmak istemezsen sen bilirsin. Sorun kafa ağrıtır ve fan ömrünü kısaltır, ucuz fanlar zamanla çıkardığı ses de artabilir hocam. Kasa...
Selam dostum, tahminimce kasaya takılı 4 fan %100de çalışıyor, anakartın fanların kontrol modunu yanlış algılıyordur. Veya fanların anakarta bağlı bile...